BirDevrinSonu
Üye
Ciddiye alırsan kendilerini birşeyler sanarlar alma.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüh be, yetişemem muhtemelen o saate.çok kalmıcam, 6 da ayrılmam gerek.
Başka zaman buradayız daha😊😎✌🏻Tüh be, yetişemem muhtemelen o saate.
Ben yarın iş için bir aylığına Bursa'ya gidiyorum. Ondan kötü oldu. Dönünce artık hocam 👋Başka zaman buradayız daha😊😎✌🏻
SelamO kadar gerginim ki biri selam verse ağzına tükürürüm… bu anlamsız gerginlik geldi üstüme yapıştı…
Sırt çantası ile yaz başında çıktım ben, İsviçre’ye gittim.Cok uzun zamandir bir carry on ile tatil yapmamistim. Bakalim, bir sey unutmadan hazirlamis miyim : )) Bir sonraki sene icin de sirt cantasi ile bir tatile cikmak olsun hedefim : ))
Anna hanimcim, gel beraber kufredelim : )) Kime dumduz yuruyoruz?O kadar gerginim ki biri selam verse ağzına tükürürüm… bu anlamsız gerginlik geldi üstüme yapıştı…
Iyi yapmissin, aferin .pSelam
Sırt çantası ile yaz başında çıktım ben, İsviçre’ye gittim.
Teşekkürler.
Karsilikli kahve icelim : )) Arka planda senin icin Muslum Gurses bile dinlerim : ))@Shinigami bilmiyorum ya.. hedefte kimse yok. sebepsiz anlamsız bir huzursuzluk var… gerçekten sevimsizlik bu. şu saate kadar bekliyorum geçmesini… keşke baş ağrısı çekseydim en azından ilacı var..sövsem rahatlarım…
Yarin Patron kiziyla görüsme var Bakalim nasil olcak ya ben onu sushi gibi yiyecegim cig cig
Ya da o beni ton baligi gibim sjsjsjs