Cimri patron.ne alakası var şapka var.. :d çift rank istifi kapali ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cimri patron.ne alakası var şapka var.. :d çift rank istifi kapali ..
Sen yoneticisin ...sus bakim 🤫BENİM NEDEN MAVİŞ RANKIM YOK YA BAŞIM KEL DEĞİL???
Oo hayirli cumalar Arkhe : ))Çok mübarek insansın, hayırlı cumalar…
Ama ama, maviş maviş dolansaydık ne vardı..Rojbaş...
Sen yoneticisin ...sus bakim 🤫
sus.Cimri patron.
20 bin mesajda değişecek.Allah’imm ben bu turbe yesilinden ne zaman kurtulacagim? Kac mesaja veriyorsunuz elmas uyeligi?
Ya doğum günü olan benim sanırım??sus.
IBAN Atıyorum.😂
tünele girdim mesajlar kesik kesik geldi IBAN kısmını okuyabildimYa doğum günü olan benim sanırım??
Benim atmam lazım IBAN seninde ikramiye vermen lazım falan hdjhdksnhdkdks
YÖNETİM İSTİFA YA DOĞUM GÜNÜMÜZDE BİLE İKRAMİYE YOK!
Bu hafta sonu için plan yok henüz, pazar günü piknik olabilir ama.Oo hayirli cumalar Arkhe : ))
Ee haftasonu nereye yolculuk?
Adam mi oldurelim Lefty, 20 bin mesaj ne ya…Daha 5 bin mesaj var, Arkhe’den alip bana verelim onun mesajlari .pp20 bin mesajda değişecek.
Mangalli miii?Bu hafta sonu için plan yok henüz, pazar günü piknik olabilir ama.
Mangalsız piknik mi olur?Adam mi oldurelim Lefty, 20 bin mesaj ne ya…Daha 5 bin mesaj var, Arkhe’den alip bana verelim onun mesajlari .pp
Mangalli miii?
Kuzu etleri senin olsun, yagsiz dana etlerinden bana da ayir : ))Mangalsız piknik mi olur?
Nick verBir kere de şaşırt be adam nerde bir güzel görsen dibine düşüyorsun 😂
Vermem ddNick ver
Sen gelcem de, dana çevirelim djdjjdKuzu etleri senin olsun, yagsiz dana etlerinden bana da ayir : ))
Allah’imm ben bu turbe yesilinden ne zaman kurtulacagim? Kac mesaja veriyorsunuz elmas uyeligi?