Lila
Platin Üye
Bundan sonra kafamlalala
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya cocuk kacti, ona kizacagim diye. Bir tane dandik bari cekseydik fotografi : )))Ama simdi açısı filan onemli tabii Shini hanimcim kardesin hakli olabilir 🤭
Rüya yorumcusu rankımı alıp geliyorum…..Ruyamda cocugun biri bize kilic cekiyordu, baya saatlerce kacmaca kovalamaca oldu. En sonunda elini kolunu tutup kilicla yan yana fotografini cekelim belgeleyelim, polise teslim edelim diye dusunuyorum. Benim kiz kardesim o sirada, fotografin kombinlenmesini begenmedigi icin, kilici ve attigi taslari farkli farkli sekillere sokup, yok o olmadi bu da olmadi derken, cocugu kacirdik. Senin aklina tukureyim ben diye bagirarak uyandim![]()
Tek mermi hediye etselerdi daha anlamlı olurdu….Butun gundemimiz Erdoganin hediye ettigi silah.... keske peynir neym hediye etseydi kaaskop'a silah mi hediye edilir allasen bunlar ne anlar....
Ne yapmis
Söyleyemem ki ayıp...Butun gundemimiz Erdoganin hediye ettigi silah.... keske peynir neym hediye etseydi kaaskop'a silah mi hediye edilir allasen bunlar ne anlar....
Ne yapmis
Renault bk gibi.Gittim canli canli Renault Boreal gördüm vazgeçtimmmmm !
Gittim canli canli Renault Boreal gördüm vazgeçtimmmmm !
Tuscon begendim.Renault bk gibi.