Lila
Platin Üye
Tatile 54 orji
Türkiye gidis 56
Türkiye gidis 56
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O çorbayı sordum akşam içebiliyoruz 2 3 gün filannn bebem xd ajxnj ben de sabah hıyar yedim biO poğaça o krep ahh ahhhh..ben anca salata domates😵💫😵💫😵💫
Akşamada bir büyük Beylerbeyinin yanında kuzu çevirirsin…O çorbayı sordum akşam içebiliyoruz 2 3 gün filannn bebem xd ajxnj ben de sabah hıyar yedim bi
bu akşam yok çevirme yarın çevirelim xdAkşamada bir büyük Beylerbeyinin yanında kuzu çevirirsin…
Çevir bakalım…bu akşam yok çevirme yarın çevirelim xd
Bu sözü kocamın üstüne alıp kütük diye azcık süslüyorumyoklukta elektrik direkleri bile kıymete biniyormuş.: )))
forumla hiç alakası yok yazdığımın, tamamen işle alakalı bir durum.Bu sözü kocamın üstüne alıp kütük diye azcık süslüyorum) odun da olabilir hatta tahta 😂😂😂
Hıncımı çıkartıyorum tatlışım , öfkemi böyle çıkartıyorum ve sana acayip güzel parça bırakıyorum..forumla hiç alakası yok yazdığımın, tamamen işle alakalı bir durum.
ama al sözü ne yaparsan yap.ddd
Elimden geldiği kadar buradayım, bana sinir olabilirsinizforum o kadar sakin ki az önce kendi mesajıma sinir olup cevap yazacaktım.![]()
Elimden geldiği kadar buradayım, bana sinir olabilirsiniz![]()
Ne yapmisTrump ne yapmış duydunuz mu ???