İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
@RK gunaydin… Daha nasilsin diye sormadan konuya giris yapilmaz, hemen sorayim : )) Nasilsin?

Hani 3 dkya dusuyordu mesaj birlestirme zimbirtisi… Hala birlestiriyor :((( Bu konuya acilen bir cozum bulsak super olur gibi geldi bana : ))

• Beğen
Tepkiler: RK
Bu seneki favori kahvem frappuccino. Sanki babamın evinde de her gün içiyormuşçasına her gittiğim yerde frappuccino isteyeceğim. Bizde ondan yok derlerse, frappuccinosu olmayanla işim olmaz deyip orayı terk edeceğim.

• Hehe
bugün hiç çalışasım yok
salın beni...

Günaydınlar sabah sabah gene sinir olduk
Her zaman her şeyi tutarım insanlar bir sürü şey kaybeder bekleriz bekleriz hiç kimse peşine düşmez üç haftadır bir tane gözlük duruyor kimse de sormayınca attım
Şimdi onun peşine düştüler patron peşinde müşteri peşinde patrona geçen dedim ki yok yok artık yok bizde yok sizde yok yok bitmiştir şimdi iş arkadaşım arıyor diyor ki ne diyim patron dedi ki diyor bizden alabilir ya dedim nelerle uğraşıyorum ya söylesene kadına yok
Yeter ya patron muyum işçi miyim belli değil

3fe3022141b2e2f786d69ca7d83f8e5f.jpg

Günaydınlar sabah sabah gene sinir olduk
Her zaman her şeyi tutarım insanlar bir sürü şey kaybeder bekleriz bekleriz hiç kimse peşine düşmez üç haftadır bir tane gözlük duruyor kimse de sormayınca attım
Şimdi onun peşine düştüler patron peşinde müşteri peşinde patrona geçen dedim ki yok yok artık yok bizde yok sizde yok yok bitmiştir şimdi iş arkadaşım arıyor diyor ki ne diyim patron dedi ki diyor bizden alabilir ya dedim nelerle uğraşıyorum ya söylesene kadına yok
Yeter ya patron muyum işçi miyim belli değil
Allah yardımcın olsun

Pazartesiden beri gelen müşteriler bana bağırıyor niye o ekmek yok niye bu tatlı yok dedim bitti bittiden anlamıyor musunuz her geldiğimde böyle her geldiğimde ne biçim firmasınız kalakaldım önümde bir sürü müşteri vardı ben böyle düşününce kurabiliyorum cümle
Hele bir daha yapsınlar o edepsizliği çok güzel bir cevap vereceğim düşündüm bugün de kadın gelsin yok ablacığım kusura bakma bitti ne bir gözlükmüş arkadaş gitsin alsın ya yenisini baktım fiyatına ya sabır sonra ecem niye sigara başlıyorsun içmeye
Şafak 57 daraldım vatan’a kavuşmam lazım
İnsanlarla anlaşmak zor
Sonra diyorlar ki niye mutsuzsun güleyim mi

Bartu Küçükçağlayan diye ünlü ismi mi olur? Ünlü dediğin Erol Büyükburç gibi olur. Mevzu her neyse "Küçük" olmayacak, "Büyük" olacak.

• Kahkaha
Biraz da eski oyunları canlandırmayalım mı :D

Kendimi cok feci gazladim insaallah gunun sonunda siyah poset kullanmam...😂😂😂

yine uçmuş bu kız.. hiçbirimiz güvende değiliz skljsg

Geri