İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü
bı torba çimento kadar kilo.. aman yarabbi ortymmm.

Ahah o da agir ortym ya😅

mls hanım neler diyosunuz....
küçücük zayıfsınız acımayın yiyin xd
Ben normalde cok yerim de bazen bazi durumlarda kitleniyorum...
iyi ki de oyle oluyormus... yoksa sanirim o durumda olmasa ben epey alirim gibime geliyor...

Yalniz, kendimde sevmesem de baskasinin soyledigi kiloyu hos goruyorum, yakisiyor onlara.

@Anna Karenina biz mecbur aşk acısı çekip zayıflayacağız. Ben bir ara o şekilde 10 kilo verdim.
Beni aşkından eritecekler -kilo kaybı olarak- layklasın. Fjfkkg

@Anna Karenina biz mecbur aşk acısı çekip zayıflayacağız. Ben bir ara o şekilde 10 kilo verdim.
Beni aşkından eritecekler -kilo kaybı olarak- layklasın. Fjfkkg
Tantuni yeme, kerebic yeme. Çik sahile dolan, deme ne gerek var..bak tecrübe konuşuyor 6.5 kg gitti. ama sadece yumurta yedim salata yedim.

Tantuni yeme, kerebic yeme. Çok sahile dolan, derne ne gerek var..bak tecrübe konuşuyor 6.5 kg gitti. ama sadece yumurta yedim salata yedim.
Kerebiç her zaman yemem. Şekeri bırakınca zaten aşırı şekerli geliyor. Tantuniden sıkmyemesem de vazgeçenem…
Yazın ben diyet yapamıyorum ya kışın kısmetse

Bu ne len,herkes yine birbirini pompişleyerek övmeye başlamış.
Eheh,neyse.

Acikiyorum ben ya... cok acikiyorum hemide... :d

pazar 48 idim p.tesi asiri yemekten 50'ye ciktim. Adafs

Kilo alamiyorum, diyordum ama alinca aliyormusum korktum aclik orucu tutabilirim heran... :d
50 kilo diyor ya, alin arkadasi buradan…

Cirpi gibi, ruzgar uflese, ucarsin. Seni dusunuyoruz, yoksa asla bu kiskanclik degil .p

Bence soylemelisin Nilda. Bir cocugunuz var, ve cok yipranirsan bu evliliginize yansir. Baska bir cozum bulunur ya sizi de goturur ya da kendi baska bir is bulur. Belki sirkete soyler, daha az sureyle gidebilirim der. Yaptigin bencillik degil bu noktada.
Geçen sene 31 mayısta gitti 6 ay kaldı ben sırça köşkte yaşıyormuşum Shini’cim, neye uğradığımı şaşırdım. El kadar çocuk evde babasını özledi ağladı durdu evde yemin ediyorum ampul bozulmasın diye dua ediyordum. Gerçi benim kendimi keşfettiğim bir süreç oldu içimde Nilda gücü ortaya çıktı ama çok zorlandığım anlar oldu.
Yarın online toplantısı bakalım durum ne olacak ben savunma sanayinde olduğum için alanımla beni işe almazlar istihbarat yüzünden ama başka iş de bulunur. Bakalım ben durumu haber ederim. İnş hakkımızda hayırlısı olur. Canım benim duyarlılığın için çok sağol ☺️

nato zirvesine ilişkin tweetlere gülmekten çenem yoruldu. yapıyoruz bu mizahı.

Geri