İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Sabah hava ne güzel demiştim değil mi….
pişdum da.

Güya dediler ki kasada yanlış yaptığınızda not yazsanız yeterli ben dedim ki bunlar ne bok olursa çağırırlar bizi herkes dedi ki anlamıyor musun yazılanı dedim ki ben bunları iyi biliyorum..
Sonuç arkadaşımın patronla görüşmeye gitmesi gerekiyor ..birgün mutlaka benim de gitmem gerekiyordur o zaman bekleyin beni ağzımı açarım gözümü yumarım sjsjsjhsjs

Geçen sene eşim 6 ay Macaristan ve Almanya’da iş için kaldı ben o kadar zorlandım ki herşeyi tek başına yapmaktan bazen foruma girip yazıyordum gözlerimi silerek :( döndüğünde sevincimi paylaştım ne güzel 6 aydır bizimleydi ve yine çağırdılar. Yarın online görüşüp netlik olcak :( nasıl gitme diyebilirim ki onun işi…….ama gitsin istemiyorum..

Hayır nildoş hayır, moral bozmak yok kimsenin enerjisini düşürmeyeceğim çünkümmm. çikollata şelalesi dondurma yiyelim mi ? Mis gibi hem harunabi beyin babişkonun oğlunun şerefine ❤️❤️❤️

Mavinin en güzel tonu da olsan en sevdiği renk yeşil olan biri için hiçbir zaman yeterli olmayacaksın ..

Bugün ne çok ahlaksız teklife maruz kaldım ben böyle. Biri gözleme veriyor diğeri baklava. Ne münasebet efenim !

Episode 9 Diet GIF by Friends

Bizim evin yakınında çalış devran döner adında bir lokanta var.unutmazsam fotoğrafını atarım.bu bilgi neye yarayacak hiçbir şeye.laf kalabalığı mı yapıyorum evet.olsun siz yine de bu bilgiyi alın ne yaparsanız yapın.w ; )
çok sıcak di mi? : )))

Bizim evin yakınında çalış devran döner adında bir lokanta var.unutmazsam fotoğrafını atarım.bu bilgi neye yarayacak hiçbir şeye.laf kalabalığı mı yapıyorum evet.olsun siz yine de bu bilgiyi alın ne yaparsanız yapın.w ; )

Yoo su an tam aradigim bilgiydi. Tşk.🤭

Adama üzüldüm ya hepsi dalga geçmiş yazık, yiyorsa Macron’un iğrenç gözlükleriyle dalga geçin karısı hepinizi dövsün bir

• Kahkaha
Tepkiler: ne
farkında olmaması diye bir ihtimal yok, bilerek ve isteyerek giymiş o beyazları.: ))

• Beğen
Tepkiler: ne
Geçen sene eşim 6 ay Macaristan ve Almanya’da iş için kaldı ben o kadar zorlandım ki herşeyi tek başına yapmaktan bazen foruma girip yazıyordum gözlerimi silerek :( döndüğünde sevincimi paylaştım ne güzel 6 aydır bizimleydi ve yine çağırdılar. Yarın online görüşüp netlik olcak :( nasıl gitme diyebilirim ki onun işi…….ama gitsin istemiyorum..

Hayır nildoş hayır, moral bozmak yok kimsenin enerjisini düşürmeyeceğim çünkümmm. çikollata şelalesi dondurma yiyelim mi ? Mis gibi hem harunabi beyin babişkonun oğlunun şerefine ❤️❤️❤️
Bence soylemelisin Nilda. Bir cocugunuz var, ve cok yipranirsan bu evliliginize yansir. Baska bir cozum bulunur ya sizi de goturur ya da kendi baska bir is bulur. Belki sirkete soyler, daha az sureyle gidebilirim der. Yaptigin bencillik degil bu noktada.

Son düzenleme:
Ceza avukatı öyle bir dilekçe yazmış ki avukat gibi avukat be

Geri