İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Allahım sen bizleri bu dünyada yakıyorsun öteki dünyada yakma inşallah.. nefes alıyorsun yanıyor o derece mübarek hava kış da çetin sert geçti yazıda öyle..

ufukta bir hafta on güne maviderinliklere açılma vakti .. yarınlarımız bu günlerden güzel olacak inşallah..

İş yerinde en yakın arkadaşımın gay olması peki :)) gay’se de dışardan anlaşılmıyor kırıtmıyo sesi gür adam bir yakışıklı kıllı mıllı yav dualar ediyom içimden hak yoluna dön diye ve veeee gülüyor bana :)

Bunu paylaştığımı bilse arkadaşlıktan reddeder der ki boş ol boş ol boş ol ama atcam ne bilsin fotumsalı gay chatleri yapıyordur

Ayyyy affet allahım 🙏1️🙏

ben erkeklere ilgi duyuyorum bunu değiştiremem çünkü elimde değil ama bir kadını sevseydim eğer o kadın senin gibi birisi olurdu muhtemelen

Ayyy çok tatlış inşallah hadi bakalım 🙏

İnsanları eleştirirken sanki bizler hiç hata yapmamış gibi eleştiriyoruz. Sanki hiç günahımız yokmuş gibi kınıyoruz. Sanki bu hayatta hiç yanlış yapmamışız gibi geniş geniş konuşuyoruz. Doğruları konuşmaya meraklıyız ama kendi gerçeklerimiz ortaya çıkarsa ne yapacağımızı iyi düşünmek gerekir.

ALLAH var Ali
Az önce bı sunucuda @Selma ablanın yayına konuk oldum.
vallahi aklımdan geçtin ama burada değilsindir diye seslenmedim
nasip başka zamana inşALLAH
ender ile yayın yaparken bende müsaitlik olursa kısa süreli konuk olurum bak: )
bu ara yükselenlerimiz de enerji toplamalı ruhun onada ihtiyacı var.. hürmetler

ALLAH var Ali
Az önce bı sunucuda @Selma ablanın yayına konuk oldum.
vallahi aklımdan geçtin ama burada değilsindir diye seslenmedim
nasip başka zamana inşALLAH

eksik olmayasın ender..
ruh halinin keyfi ufaklıkların sıhhati yerindedir umarım.. memlekete taşındın mı en son konuşmamızda bir haraket olacak gibiydi..

Sağolasın ali
sağlık olarak pek iyi sayılmam ama yinede bin şükür.
Evet memleketdeyim
eksik olmayasın ender..
ruh halinin keyfi ufaklıkların sıhhati yerindedir umarım.. memlekete taşındın mı en son konuşmamızda bir haraket olacak gibiydi..

İlk sırada ikizler var buna @Anna Karenina nın canı sıkılabilir ktıt hem yengeçin hem koçun listelere girmesi kfjf
Canım larim günaydın…
Şunu ben yazsaydım bana yapmadıkları mobbing kalmazdı….. tabi ikizleri listeye eklemezdim o ayrı… bu onları ayrı cıldırtıyor……

Canım larim günaydın…
Şunu ben yazsaydım bana yapmadıkları mobbing kalmazdı….. tabi ikizleri listeye eklemezdim o ayrı… bu onları ayrı cıldırtıyor……

Günaydın cancağızım:*
İkizler ve yayı zalimlerin ellerinden kurtaracağız… forum üyeleri ve astrologlar dahil…

Günaydın cancağızım:*
İkizler ve yayı zalimlerin ellerinden kurtaracağız… forum üyeleri ve astrologlar dahil…

Yeter artık buramıza kadar geldi ( burnumun ucunu gösteriyorum) tam dolmadı..başımın üstünü gösterirsem o zaman yapacak bir şey kalmamıştır.. mecbur sövücez…..

Geri