İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Hava kararmaya başlayınca benim de içim mi kararıyor ne
Uykum gelmeye başladı skfhsjk

Bugün o kadar çok güneşin altında durdum ki, dışarıdan bakınca çilekli max'a benziyorum.

Spor yaptığım yerde 77 milletten insan var. Fransızlar grup geliyor sadece kendi içlerinde iletişimdeler karı kız kesmiyorlar , en pejmürde paspal kara esmer çekik gözlüler hangi millet bilmiyorum uzak doğulu ve İngilizceleri kötü. en şey havalısı kıstırık taytlı gayler. Ay mis gibi kokuyorlar yeni duş alıp parfümlenip geliyor o bakımdan gaylarle koşmayı seviyorum bacı bacı koşu bandında koşuyoruz :)))

Kız şarkıyı zirveye çıkarmış Mustafa sandal berbat söylemiş duygusuzca

Kanal tedavisi sonrasi icerde yarim kalmis sinir uclari olunca agri ne zaman baslar arkadaslar sizin basiniza geldi mi resmen acinin gelmesini bekliyorum suanda.
Yeni kanal tedavisi yaptirdim. Bir seyler ısırırken ağrıyordu. Sonra geminiye sordum. Bir süre ora ile yeme dedi. 3 gün sonra ağrı azalarak kayboldu.

Doğru şekilde yapılması halinde ağrı oluşmaz ancak dediğin gibi sinirler tam temizlenmemişse, dişin uyuşukluğu geçtikten sonra şiddetli ağrı oluşur ve günlerce de devam eder.
Gecti uyusukluk henuz agri yok ama agrirsa diye antibiyotik verdi 7 gunluk. Agrimazsa sikinti yok dedi. Haftaya yeni randevum var gidisata gore.

Yeni kanal tedavisi yaptirdim. Bir seyler ısırırken ağrıyordu. Sonra geminiye sordum. Bir süre ora ile yeme dedi. 3 gün sonra ağrı azalarak kayboldu.
Yemiyorum ya diger taraftan az az yiyorum cok dikkat ediyorum

Gecti uyusukluk henuz agri yok ama agrirsa diye antibiyotik verdi 7 gunluk. Agrimazsa sikinti yok dedi. Haftaya yeni randevum var gidisata gore.

Yemiyorum ya diger taraftan az az yiyorum cok dikkat ediyorum
Geçmiş olsun

• sarılma
Tepkiler: W
Geri