İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Haftalaaaaaaar sonra mutfagim olacak cokkkk mutluyum. Serefine evde parti vericem 40 gun 40 gece yemek yapicam......

Genellemeler yapmanın hastalıklı bir eğilim olduğunu biliyordum ama bir toplum, devletini kurduğu gün kendini zaten genellemiş oluyordu. Genellemelerden kaçamayacak kadar örgütlü bir dünyada yaşıyorduk.

Hakan Günday - Daha

Çok yazık heba oldu bir yılları 🥺
Hayir heba olmadi gec kalmamayi ogrendiler. Ben hayati bir sinava gireceksem 1 saat oncesinden giderim. Aksamdan check list yaparim hazirlarim. Gerekirse o binaya yakin otelde kalirim. Gec kalan tipler omurleri boyunca gec kalan sorumsuz insan olurlar, is hayatinda da sevmem, arkadaslikta da.... ( bana ne oluyorsa niye atarlaniyorsam )

Hayir heba olmadi gec kalmamayi ogrendiler. Ben hayati bir sinava gireceksem 1 saat oncesinden giderim. Aksamdan check list yaparim hazirlarim. Gerekirse o binaya yakin otelde kalirim. Gec kalan tipler omurleri boyunca gec kalan sorumsuz insan olurlar, is hayatinda da sevmem, arkadaslikta da.... ( bana ne oluyorsa niye atarlaniyorsam )
Yani sende haklısın ama ailelerin sorumsuzluğu diye yorumluyorum ben üzüldüm şahsen

Zaten bu geç kalanları sınava alsınlar barajı zor geçerler. Sınava emek veren, iyi yerlere girmek isteyenler böyle sorumsuzca davranmaz

Hatırlıyorum ben sınava girmeden bir gün önce okulu bulabilelim diye gidip binayı bile görmüştük.

Zaten bu geç kalanları sınava alsınlar barajı zor geçerler. Sınava emek veren, iyi yerlere girmek isteyenler böyle sorumsuzca davranmaz

Hatırlıyorum ben sınava girmeden bir gün önce okulu bulabilelim diye gidip binayı bile görmüştük.
Aynen oyle ben de gidecegim her yeri google earth'ten sokak sokak bakarim. Gec kalma diye bir ihtimal yok olmamali onemli gunlerde.

Ayy siz ne kadar acımasızsınız ya 🤦🏻
Disiplin diyelim :d

Oklavam kayıp gırıkleri nasıl açacam şimdi ya 🤦🏻

Geri