Hola
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen bin TLya yapmazsın bu işi xd1000 tl:p
sus sus çaktırmasen bin TLya yapmazsın bu işi xd
Trendyola düştüm kahvaltı öncesi :d@Sade hanım napıyorsunuz :p
Çok yazık heba oldu bir yılları 🥺sınava geç kalan öğrenciler ile ailelerinin videoları sosyal medyaya tek tek düşmeye başlamış.
Yanak bey bile 7de kalktı abisini önce kahvaltıya götürüp , oradan sınav bahçesine götürdü :psınava geç kalan öğrenciler ile ailelerinin videoları sosyal medyaya tek tek düşmeye başlamış.
Sabah 3:30’da yattımEllerine sağlık şimdiden hatunnnnn 😊
Hayir heba olmadi gec kalmamayi ogrendiler. Ben hayati bir sinava gireceksem 1 saat oncesinden giderim. Aksamdan check list yaparim hazirlarim. Gerekirse o binaya yakin otelde kalirim. Gec kalan tipler omurleri boyunca gec kalan sorumsuz insan olurlar, is hayatinda da sevmem, arkadaslikta da.... ( bana ne oluyorsa niye atarlaniyorsam )Çok yazık heba oldu bir yılları 🥺
Yani sende haklısın ama ailelerin sorumsuzluğu diye yorumluyorum ben üzüldüm şahsenHayir heba olmadi gec kalmamayi ogrendiler. Ben hayati bir sinava gireceksem 1 saat oncesinden giderim. Aksamdan check list yaparim hazirlarim. Gerekirse o binaya yakin otelde kalirim. Gec kalan tipler omurleri boyunca gec kalan sorumsuz insan olurlar, is hayatinda da sevmem, arkadaslikta da.... ( bana ne oluyorsa niye atarlaniyorsam )
Zaten bu geç kalanları sınava alsınlar barajı zor geçerler. Sınava emek veren, iyi yerlere girmek isteyenler böyle sorumsuzca davranmazHayir heba olmadi gec kalmamayi ogrendiler. Ben hayati bir sinava gireceksem 1 saat oncesinden giderim. Aksamdan check list yaparim hazirlarim. Gerekirse o binaya yakin otelde kalirim. Gec kalan tipler omurleri boyunca gec kalan sorumsuz insan olurlar, is hayatinda da sevmem, arkadaslikta da.... ( bana ne oluyorsa niye atarlaniyorsam )
Aynen oyle ben de gidecegim her yeri google earth'ten sokak sokak bakarim. Gec kalma diye bir ihtimal yok olmamali onemli gunlerde.Zaten bu geç kalanları sınava alsınlar barajı zor geçerler. Sınava emek veren, iyi yerlere girmek isteyenler böyle sorumsuzca davranmaz
Hatırlıyorum ben sınava girmeden bir gün önce okulu bulabilelim diye gidip binayı bile görmüştük.
Disiplin diyelim :dAyy siz ne kadar acımasızsınız ya 🤦🏻