İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Dün eve giderken ilkokuldan biriyle denk geldim. Yaşlıya yer vermemek için uyuyor numarası yapan gençler gibi bende uyuyor numarası yaptım. Pişman mıyım ? Ya ben o an hayal dünyamda kulaklıkta çalan epic şarkının da gazıyla Balrog'un bile ateşini tek frostbolt ile söndürebilecek kudrette bir büyücüyüm. Bana mavi önlüğü hatırlatan biriyle o anda ne konuşabilirim ki ? Tabi ki pişman değilim. ;s5

Dün akşam evde tektim.
İçgüdüsel olarak mutfağı karıştırdım ve buzlukta benden gizledikleri bir dondurma kutusu buldum.
Hepsini bitirdim ve kutuyu aynı şekilde dolaba koydum.
Daha önce bunun aynısını kaynanam yapmıştı, inanılmaz haz veriyor, tavsiye ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 135415

Selim ve Bne :liv:
Kizim da dolaptaki abur cuburlari bitirdikten sonra paketi oldugu gibi birakiyor. Sanirim orada birakinca bitmemis sayiliyor... :d
sey gibi; ben gozumu kapatinca kimse beni goremiyor mantigi...ahaha tabi o esnada; aramizda kalacak tamam mi, annem gelince doluymus gibi yap, dik dur!... , diye fisildadigina eminim ama kanitlayamam...

Top Secret Omg GIF by TRT

Kizim da dolaptaki abur cuburlari bitirdikten sonra paketi oldugu gibi birakiyor. Sanirim orada birakinca bitmemis sayiliyor... :d
sey gibi; ben gozumu kapatinca kimse beni goremiyor mantigi...ahaha tabi o esnada; aramizda kalacak tamam mi, annem gelince doluymus gibi yap, dik dur!... , diye fisildadigina eminim ama kanitlayamam...

Top Secret Omg GIF by TRT
bir de biten su şişesini boş haliyle dolaba koymak var :p

bir de biten su şişesini boş haliyle dolaba koymak var :p
Eveeet, bunu da yapiyorsunuz.
Neden, neden? neden boyle 1sey yapiyorsunuz neden?! Afsgdgd

O kadar mi anlamaz gozukuyoruz? :d
ya da akillisiniz? Ahahaha

Kizimda bunu gorunce asiri soklaniyorum. Tek ornekleyecegi kisi benim ama ben de boyle seyler yapmiyorum... :d

Cikolata paketi icin sordum gecen, cope atarsa anlarmisim. paket orada oldukca hemen bitirdigini anlamayacagim icin orada biraktigini soyledi...

Lutfen bi dahakine bitirdiginde cope at olur mu? Gozlerim hala goruyor; goruyorum onun bos oldugunu... ayrica elimle dokundugum zaman da anliyorum icinde olmadigini, bos paket oldugunu...

tamam, dddi. Inanmali miyim, bilemedim... Sfdgd

Son düzenleme:
Eveeet, bunu da yapiyorsunuz.
Neden, neden? neden boyle 1sey yapiyorsunuz neden?! Afsgdgd

O kadar mi anlamaz gozukuyoruz? :d
ya da akillisiniz? Ahahaha
inanmayacaksın
onu eşim yapıyor
boş şişeleri tamamlama görevi bende.
bizim evde tuhaf bir görev dağılımı var ya çözemedim :liv:

inanmayacaksın
onu eşim yapıyor
boş şişeleri tamamlama görevi bende.
bizim evde tuhaf bir görev dağılımı var ya çözemedim :liv:
😀 seyy acikcasi bunu beklemiyordum... ama hemen onu da ; Nasil bi duygu acaba diye size deneyimletmek istemis sanirim,diye yorumlayayim... :d ama guzel yani, bos koydugun siseyi dolu olarak bulmak... aaa, 1dakika! aydinlanma geldi Adsfs bos abuc cubur paketi birakmanin amaci da acaba dondurma bitti, yenisini al, mesajini mi iceriyor? :d

Screenshot_2026-06-19-10-53-30-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Buralara henüz yaz gelmedi -.-

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Susuzluktan iyidir diye düşünüyorum geçen sene de susuz kalicaz diye çok korkmustuk

😀 seyy acikcasi bunu beklemiyordum... ama hemen onu da ; Nasil bi duygu acaba diye size deneyimletmek istemis sanirim,diye yorumlayayim... :d ama guzel yani, bos koydugun siseyi dolu olarak bulmak... aaa, 1dakika! aydinlanma geldi Adsfs bos abuc cubur paketi birakmanin amaci da acaba dondurma bitti, yenisini al, mesajini mi iceriyor? :d
bazen bir mesaj
bazen bir intikam

forumun sloganı bu olsun: arka sokaklarda neler oluyor?

Geri