Boğa burcuyum yükselenim oğlak .
Burcuma ve yükselenime Düşenleri pm bekliorum
Burcuma ve yükselenime Düşenleri pm bekliorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yooo dengesizsinizikizlere laf söyletmem…ayrıca hiç dengesiz değiller…
Doğru….yooo dengesizsiniz

hayir ne ilgisi var ben üçüzler burcuyum@koarilseva bugün doğum günün değil mi….
hayir ne ilgisi var ben üçüzler burcuyum
Tam tarih alayım? inşallah ben açarım… çünkü doğum günü konularını en güzel ikizler burçları açar……Neyse doğum günüme yakın bir tarihte yazacağım bakalım kaç kişi konu açmak için pusuya yatacak 😂 bir de kimse acmiyormus nasıl ağlarım ama 🤣
Ya unutursan diye yazmamıştım tongaya gelmiyelim şimdi iki gün kala yazarim haberim yokmuş gibi yap kanka 😂Tam tarih alayım? inşallah ben açarım… çünkü doğum günü konularını en güzel ikizler burçları açar……
Rakipleri o gün yaklaşınca yakın markaja almam lazım…tam tarihi bilen dişli rakiplerim kesin vardır.. uyanık olmam lazım…inşallah uyumam…Ya unutursan diye yazmamıştım tongaya gelmiyelim şimdi iki gün kala yazarim haberim yokmuş gibi yap kanka 😂
6 Ağustos not et hatta o tarihe alarm neyin kur 🤣🤣Rakipleri o gün yaklaşınca yakın markaja almam lazım…tam tarihi bilen dişli rakiplerim kesin vardır.. uyanık olmam lazım…
6 Ağustos not et hatta o tarihe alarm neyin kur 🤣🤣
Teşekkürler canım 😘Ağustosta bisürü yakınımın doğum günü var..çok sevdiğim kişilerin hemde…@Shinigami hanım da var canım shinim… seni de unutmam kedi….