İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Benim de eşim yaptı bugün yemekleri, yemek dediğim karışık kızartma… Çok güzel yaptı… Güya yaz akşamına yakışır hafif yiyelim dedik, evet yazlık ama anacım bir sürü kaloriler aldık jfjf Banko yağ içindeydi, ben temizledim… Neyse ki sofrayı o topladı ama sonra kahveleri ben yaptım… İnşallah o benden daha fazla iş yapmıştır, şu an terazim bunu tartamadı…

Edit Aa sadece akşam yemeği mesajlarımı okuyup sonrakileri okumadığım için postum çok havada kalmış, olsun kdjd

sok oldum ya serbo da ki isil ölmüs
14.6 dogum Günü 15.6 ölüm tarihi
Hem yasitim hem adasim
Allahim Hayirli ölümler ver

Son düzenleme:
  • Alkış
Tepkiler: ne
Bugün şefler, satın almacı, bir de ben depoya indik. Mutfağın envanter deposuna kimyasal çekeceğiz. Depoda bunlar bağıra çağıra konuşmaya başladılar. Niye dellendiler diye bön bön bakakaldım. Meğersem satın almacının kulaklar ağır işitiyormuş.

@Shinigami kgkgk ya aslında ne yazsam bilemedim de ondan genelledim. Yükselenim yay, ay burcu ikizler. İkizler dengesizliği ve kararsızlığı çok misal. Yay burcu gibi bi şeye üzülürüm ama kolay toparlarım. Bazı kararlarda da mantık tarafına fazlaca değer veririm. Su grubu etkisi de çok bende. Gereksiz duygusallık buradan geliyor diye düşünüyorum mesela fjjfj

Senle juju olmasa, ikizleri cok gomecegim ama ikinizi de cok seviyorum. Sizi ikizlerden alip baska bir burca gecirelim Anna hanimcim :d

Shini hanım yükselenim aslan…. sende ki o inat bende de var… bence aslan etkisi ikizleri biraz dengede tutuyor… zaten bu burcu anca aslan dengede tutabilir….

Geri