BirDevrinSonu
Üye
Arkadaşlar bisikletten düştüm geçmiş olsun dileklerinizi alırım bak....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah uçak kazası vermesinArkadaşlar bisikletten düştüm geçmiş olsun dileklerinizi alırım bak....
Eyv reiiis.Allah uçak kazası vermesin
gecmis olsun..
Pastacıyım abi ama ek bir yandan rahat beş senedir de satıcıyım hatlar karışık hastane ve kafeler hep açık ya sjsjsj ne Almanya’nın bayramına denk geliyom ne Türkiye’nin bayramına öyle bir laçka Dünya jkhklj bu dünyaya çalışmaya gelmişim arilar gibiNe iş yapıorsunuz sız hanımefendi
Pastacıyım abi ama ek bir yandan rahat beş senedir de satıcıyım hatlar karışık hastaneye kafeler hep açık ya sjsjsj ne Almanya’nın bayramına denk geliyom ne Türkiye’nin bayramına öyle bir laçka Dünya jkhklj bu dünyaya çalışmaya gelmişim arilar gibi
Yeni tatilden geldim o yüzden pislik yapmayacağım yoksa çemkirirdim sana ama bu aralar bayağı mutluyum gıcık olduğum müşteriler bile gıcığıma gitmiyor hahahaBiliyorum Çillim
Benımkı itlik olsun dıye sormakdı.
Bayram senin neyıne çaliş sen
Yeni tatilden geldim o yüzden pislik yapmayacağım yoksa çemkirirdim sana ama bu aralar bayağı mutluyum gıcık olduğum müşteriler bile gıcığıma gitmiyor hahaha