İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Tiktok açıp forumu canlı yayınlama fikri çık aklımdan… fjkjfjfj

Esimin arkadasi bize alternatif sinir kapisi diye bi yer onermisti, gokyuzunden bulutlarin arasindan inmistik Turkiye'ye en son, korku filmi sahnesi gibiydi. Bu adamin sozune kanip daha adim atmam :emoji_smirk:

Yok yeni açacağım… kimden gelecek? :o
Ne demek kimden gelecek.. bana kumar tanrısı, şeytan sakal derler enci. Aklında bulunsun, Adana'ya gelirsen bu lakabı söylersen beni bulursun :)
Her yerden haber gelir, kuşlar söyler.. sarı kanaryalar ahah.

Ne demek kimden gelecek.. bana kumar tanrısı, şeytan sakal derler enci. Aklında bulunsun, Adana'ya gelirsen bu lakabı söylersen beni bulursun :)
Her yerden haber gelir, kuşlar söyler.. sarı kanaryalar ahah.
Köstebeğin kim…

Kalp ömür boyuu sevmezz aşka küstüreniii beniii küstürdün aşka Allah istemedi…
Daha ne kadar kekoloşa bilirim acaba????

Çok sakız çiğneyince kulak ağrır mı? Bence ağrır, ağrımalı, şimdi aklıma başka şeyler getiremem.

Aman canıms minnep :p
Yakmazsa hatrımız kalsın !.!?.?:?

Gizlimiz saklımız yok. Aile olduk artık… jjdjfjf
Evet, katılıyorum sana. Ama bence bu kadar yakınlık fazla. Ben insanların bütün sülalesini, iş arkadaşlarını, komşularını, ailesini, manitosunu, yeğenini, kamkisini tanımak istemiyorum artık :) herkesin her şeyi durduk yere aklımıza geliyor..
Neyse aşk acısı çekenler var, rahatsız etmeyelim. Bugün sayfayı onlara bırakalım.

Evet, katılıyorum sana. Ama bence bu kadar yakınlık fazla. Ben insanların bütün sülalesini, iş arkadaşlarını, komşularını, ailesini, manitosunu, yeğenini, kamkisini tanımak istemiyorum artık :) herkesin her şeyi durduk yere aklımıza geliyor..
Neyse aşk acısı çekenler var, rahatsız etmeyelim. Bugün sayfayı onlara bırakalım.
Ajanlık mı yapıyorsun sen… fjkjdj
Yeğenine kadar da öğrenmek istemem yaaa…

Bayhan - tiryakinim yasaklanabilir mi?
exten NeXT olmaz annemm… saçma sapan dinleyip gaza gelecekler sonra

Geri