Faruk Güllüoğlundan almis sag olsun , daha yiyemedim xjxdjGönder bu tarafa, at üstüme doğrutabii dandik değilse. Baklava çok pahalı artık maalesef.
İns yemekten sonra ;d atiyorum o halde yarisini size
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Faruk Güllüoğlundan almis sag olsun , daha yiyemedim xjxdjGönder bu tarafa, at üstüme doğrutabii dandik değilse. Baklava çok pahalı artık maalesef.
Gönder gelsin, güzelmiş. Severim baklava, üstelik aç karnına yenir oFaruk Güllüoğlundan almis sag olsun , daha yiyemedim xjxdj
İns yemekten sonra ;d atiyorum o halde yarisini size
Elbiseyi kim dikmişKizlar met galayi izlediniz mi favoriniz kim ? Ben Anok Yai 'a bayildimm
Su guzellige
Ekli dosyayı görüntüle 97302
Bilmem....Elbiseyi kim dikmiş
Swarovski tarafından tasarlanan tam vücudu saran kristal bir tulum giydi.Bilmem....
Bosuna begenmemisim demek :dSwarovski tarafından tasarlanan tam vücudu saran kristal bir tulum giydi.
Mavinin üç çarpıcı tonunda, ombre görünümü, göğsüne serpilmiş, tek tek damlacıklara benzeyen kristallerle, tatlı bir bahçenin çiçek açmasına izin veren suyu temsil ediyor gibi görünüyor. 200 Swarovski kristali (tam olarak söylemek gerekirse) onu tepeden tırnağa kapladı, hatta el ve ayak parmaklarını bile süsledi. Bu, halıda dikkat çekmeye yetecek kadar ışıltı olmasa da, Yai buna uygun gösterişli mücevherler takıyordu; iddialı küpeler, kolye ve yüzük son dokunuşlardı.
3 ayda yaklaşık 4 bin mesaj yapan ben11. senemde 10bininci mesajım geliyor arkadşlr…. hayırlı olsn.
tebrik etmenize gerek yok, tşklr…
Ekli dosyayı görüntüle 97304
ANOK YAI ASIRI GUZEL VE O AKSAM DA O KADAR GUZELDI KIKizlar met galayi izlediniz mi favoriniz kim ? Ben Anok Yai 'a bayildimm
Su guzellige
Ekli dosyayı görüntüle 97302
Senede 5 6 kez gitmiyormus gibi......Ise baslamadan bir tane daha tatile gitmek istiyorum ama cok da yorgunum. Gitmezsem de pisman olacagim eminim. Ne yapsam acaba cocuklar…
Nilu bu sene Turkiye’ye gidemiyorumSenede 5 6 kez gitmiyormus gibi......
Benim Turkiye'ye gidisim zaten tatil degil aile ziyareti. Gunu birlik bi kac sehre ugrarim o kadar. Zaten iki tarafin ailesi de kiriliyor Turkiye olup onlara yakin olmayinca :d psikolojik siddet resmen, annem surekli mesaj atiyor su an nerdesiniz kac km var diye ahaha ya kizamiyorum da ozluyorlar tabi senede 1 gorecekler bizi onda da tatil mekaninda gecirmemizi istemiyorlar. O yuzden biz avrupa ici turlarla arada kacamak yapiyoruz firsat buldukca.Nilu bu sene Turkiye’ye gidemiyorum
Su dunyada beni mutlu eden bir tatil var, bir de uyku :p Onlar da olmayinca hic keyfi kalmiyor ya hayatin :p