İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Allahim bu subeden kurtar beni yarabbim , neyse ki 4 gün kaldi

dün grupta hıdırellez ritüelleri üzerine konuşurken, konu tuz yiyip yatmaya geldi. tuz yalayıp yatarsan, rüyanda sana su getiren kişiyle evleniyormuşsun.sdkjfh "hadi bu sefer herkes yapsın" derken, @Angie nin ne kadar yalamamız gerekiyor sorusu, @Ana Südü nün "billur" marka tuz detayı, @Otantik Varoluş un "ben anca avucumu yalarım" esprisi ve benim @Angie i bir çay kaşığı tuz yalamaya ikna etme çabalarım.... tüm bunların sonucu ise sıfır oldu.sdfsd yalarken bir şeyleri yanlış yaptık ama ne..... kimse bir şey görmemiş, boşuna yandı içimiz....
İçimin yanması kaldı yanıma. Erkonun su vermesini geçtim, rüya görmedim yahu. Bu erkolar ne zaman bir işe yaradı da rüyama su getirecek. Allah tepelerinden baksın. Bir şey diyemiyorum. Bari şimanskim getireydi. İmkansız olsa da avunurdum…

dün grupta hıdırellez ritüelleri üzerine konuşurken, konu tuz yiyip yatmaya geldi. tuz yalayıp yatarsan, rüyanda sana su getiren kişiyle evleniyormuşsun.sdkjfh "hadi bu sefer herkes yapsın" derken, @Angie nin ne kadar yalamamız gerekiyor sorusu, @Ana Südü nün "billur" marka tuz detayı, @Otantik Varoluş un "ben anca avucumu yalarım" esprisi ve benim @Angie i bir çay kaşığı tuz yalamaya ikna etme çabalarım.... tüm bunların sonucu ise sıfır oldu.sdfsd yalarken bir şeyleri yanlış yaptık ama ne..... kimse bir şey görmemiş, boşuna yandı içimiz....
hissederek yapacaktınız aSD::DAS:A

evde yoktum...... dağıtıma çıkan kargodan saat 6 gibi teslim edildi mesajı geldi...... evde değilsem genelde kargoları kapının önüne bıraktırırım...... eve geldim kapının önünde kargo yok...... olası tüm yerlere baktım yine yok...... saat 6 olduğu için şubeye de ulaşılmıyor....... facebooktan kuryeyi bulup kargonun yerini öğrendim....... asjskskslf müge anlı izlemek neye mi yarıyor, buna........ :emoji_clap: :emoji_clap: :emoji_clap:

nerde kaldı diyordum, gün bitmeden geldi. bugünlük heimlick dozumuz alındı.

Teşekkür ederim h.buldum tanıdık birilerini görmek çok güzel.
Bende aynı duygular icerisindeyim sevindim seni tekrar buralarda gördüğüme umarım iyisindir sağlık ve keyif olarak
Naber :)
Nasip neden olmasın?
Insallah Olurmu olur bakarsın ortak yayın yaparsınız. Bu arada kaç yaşında oldu masallah büyüdü yaş olarak sanırım en son konuştuğumuz zamanı tam olarak hatırlamam ama bildiğim kadarıyla 8 yaşındaydı:)
Iyiyim bende ne olsun isler güçler ev çocuk vs derken yuvarlanıp gidiyoruz

Bende aynı duygular icerisindeyim sevindim seni tekrar buralarda gördüğüme umarım iyisindir sağlık ve keyif olarak
Teşekkür ederim hamd olsun iyiyim bı sorun yok ev iş efe derken zaman akıp gidiyor işte..
Insallah Olurmu olur bakarsın ortak yayın yaparsınız. Bu arada kaç yaşında oldu masallah büyüdü yaş olarak sanırım en son konuştuğumuz zamanı tam olarak hatırlamam ama bildiğim kadarıyla 8 yaşındaydı:)
Iyiyim bende ne olsun isler güçler ev çocuk vs derken yuvarlanıp gidiyoruz
Efe 17 Mayıs'ta 18 yaşına giriyor üniversite sınavına hazırlanıyor yani bayaa bı büyüdü erken yaşta anne olmanın faydası bu sanırım:)
Sevindim senin adına da herşeyin yolunda olmasına..

Teşekkür ederim hamd olsun iyiyim bı sorun yok ev iş efe derken zaman akıp gidiyor işte..

Efe 17 Mayıs'ta 18 yaşına giriyor üniversite sınavına hazırlanıyor yani bayaa bı büyüdü erken yaşta anne olmanın faydası bu sanırım:)
Sevindim senin adına da herşeyin yolunda olmasına..
Vay be 18 maşallah harbiden büyümüş:) Inşallah ideallerine kavuşur temennimiz o yönde
Vallahi erken yaşta biz babalığı tadamadik ama bence evlat başkaymış şimdiki aklım olsaydı değil 3 sene önce evlenmek askerden gelir gelmez evlenirdim:D
Bu arada evlat çocuk derken niyetim aşiret paket yapmak
Sjsjsjjsjs

Geri