İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
ben seni bukadar çok severken sen benden nefret edemezsin güzellliğim ^^

Kac gunluk tatildi?

Aslinda artik sadece o kalmiyor, sizde 1likte tatil yapmis oluyorsunuz, keyfini cikarin.😎
onlar bir ay kalır ev kiralamışlar çok güzel ama bayıldım.Şakasına yazıyorum onlar adına mutluyum 😻🥰 azcık kıskanıyor olsam da 😂😂
Benim 10 günüm kaldı :( Mersin’den Antalya’ya geçeceğim oğlanı annemlere bırakmaya okullar açılıncaya kadar denize girsin.

bir iki yurt dışı var ama eşimin işine bağlı gidip gelinmeli net değil

Sen naptın? Tatil sevgili iş güç ?

ben seni bukadar çok severken sen benden nefret edemezsin güzellliğim ^^
Aşırı merak ediyorum senin bunları hangi fıstığa yazdığını? Keşke söylesen 🥰😻 kulağıma 🥺

onlar bir ay kalır ev kiralamışlar çok güzel ama bayıldım.Şakasına yazıyorum onlar adına mutluyum 😻🥰 azcık kıskanıyor olsam da 😂😂
Benim 10 günüm kaldı :( Mersin’den Antalya’ya geçeceğim oğlanı annemlere bırakmaya okullar açılıncaya kadar denize girsin.

bir iki yurt dışı var ama eşimin işine bağlı gidip gelinmeli net değil

Sen naptın? Tatil sevgili iş güç ?

Aşırı merak ediyorum senin bunları hangi fıstığa yazdığını? Keşke söylesen 🥰😻 kulağıma 🥺

Ahaha paylasimlarin cogunluk amaci o dur zaten... afsfd

Oglan icin tam yaz tatillik 1plan ^^ Benim de bebem babasinda, deniz icin Mersin'e gecmisti ama simdi sicak 1memlekette kaliyor.

Siz de guzel 1plan yapmissiniz genel olarak, umarim istediginiz gibi olur. Amin.

Bende genel olarak 1takim sarsintilar var, onlarla cebelesiyorum, onlari halledersem muk olacaka bakalim... 🫠

Ahaha paylasimlarin cogunluk amaci o dur zaten... afsfd

Oglan icin tam yaz tatillik 1plan ^^ Benim de bebem babasinda, deniz icin Mersin'e gecmisti ama simdi sicak 1memlekette kaliyor.

Siz de guzel 1plan yapmissiniz genel olarak, umarim istediginiz gibi olur. Amin.

Bende genel olarak 1takim sarsintilar var, onlarla cebelesiyorum, onlari halledersem muk olacaka bakalim... 🫠
Herşeyin aşırı güzel olsun 🫶😻🙏

Bazı nickleri görünce eskilerden bi ıyy falan oluyorum. Yüz ifademe de dilime de çare yok : )

Wanted filmine bakıyorumda angelina jolie gibisi cidden gelmedi abi ya... bu nasıl bir hatundur..

abimle konuşunca çok rahatlıyorum. aşırı mantıklı olması çok sıksa da, iyi hissettiriyor.

^55 Ah ah siyah renk te Klaus nickine ne gider
Kizlar pm yagmuruna tutar kesin ya

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Geri