mlshc
Üye
Evet p de var Z de var hatta e bile var haha
Hoş buldum kii : )
Oleyy! Bu kez oldu! 🥳🥳
Ben cok aradimdi burada seni ama neysem ki geliverdin. 🥰
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet p de var Z de var hatta e bile var haha
Hoş buldum kii : )
onlar bir ay kalır ev kiralamışlar çok güzel ama bayıldım.Şakasına yazıyorum onlar adına mutluyum 😻🥰 azcık kıskanıyor olsam da 😂😂Kac gunluk tatildi?
Aslinda artik sadece o kalmiyor, sizde 1likte tatil yapmis oluyorsunuz, keyfini cikarin.😎
Aşırı merak ediyorum senin bunları hangi fıstığa yazdığını? Keşke söylesen 🥰😻 kulağıma 🥺ben seni bukadar çok severken sen benden nefret edemezsin güzellliğim ^^
onlar bir ay kalır ev kiralamışlar çok güzel ama bayıldım.Şakasına yazıyorum onlar adına mutluyum 😻🥰 azcık kıskanıyor olsam da 😂😂
Benim 10 günüm kaldıMersin’den Antalya’ya geçeceğim oğlanı annemlere bırakmaya okullar açılıncaya kadar denize girsin.
bir iki yurt dışı var ama eşimin işine bağlı gidip gelinmeli net değil
Sen naptın? Tatil sevgili iş güç ?
Aşırı merak ediyorum senin bunları hangi fıstığa yazdığını? Keşke söylesen 🥰😻 kulağıma 🥺
Herşeyin aşırı güzel olsun 🫶😻🙏Ahaha paylasimlarin cogunluk amaci o dur zaten... afsfd
Oglan icin tam yaz tatillik 1plan ^^ Benim de bebem babasinda, deniz icin Mersin'e gecmisti ama simdi sicak 1memlekette kaliyor.
Siz de guzel 1plan yapmissiniz genel olarak, umarim istediginiz gibi olur. Amin.
Bende genel olarak 1takim sarsintilar var, onlarla cebelesiyorum, onlari halledersem muk olacaka bakalim... 🫠
yaz bitsin.. kis gelsin... Eylül olsun...Suya girmekten ellerm buruştu
Ah ah siyah renk te Klaus nickine ne giderAh ah siyah renk te Klaus nickine ne gider
Kizlar pm yagmuruna tutar kesin ya
Ama sozun vardi 1 hafta demistin söz ağızdan birkere çıkar lütfen ama ...gece 00:00 ila 06:00 arasi uygunmudur..
Yaparsan giderim….gece 00:00 ila 06:00 arasi uygunmudur..
1hafta değil.. bir hafta... lütfenAma sozun vardi 1 hafta demistin söz ağızdan birkere çıkar lütfen ama ...