İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
"En iyi sohbetler kendinizle yaptıklarınızdır. En azından bir yanlış anlaşılma olmaz."

Sür Pulluğunu Ölülerin Kemikleri Üzerinde - Olga Tokarczuk

Bugün için yıllık izin kullandım 1 gün
Senelik iznimde yenilenmişşş
İşlerim vardı kahvaltı ediyom
@angie sen dün bana çalış çalış kolay gelsin diyodun
Şimdi sen çalışşşşşş bakalımm nasıl oluyomuş .dd

anna gelir “can sıkan burçlar sıralaması” diyerek konu açar; belki de “canı sıkılan burçlar sıralaması”

Can sıkan olursa daha çok kaos olur… inşallah bire yengeci ya da koçu koyar jdjd
Geyik yapmayı ve biraz takılmayı göze alarak, astroloji dünyasının en çok "can sıkan" burçlarını ve o meşhur özelliklerini sıralayalım:

1. İkizler (Zodyak'ın Kararsız Karakteri)​

• Can sıkma sebebi: Kararsızlığı, bir günü bir gününü tutmaması ve dedikodu potansiyeli.
  • Neden delirtir? Onunla bir plan yaparsınız, son dakikada bambaşka bir fikirle gelir ya da tamamen vazgeçer. Ruh hali o kadar hızlı değişir ki, hangisi gerçek kendisi yakalamakta zorlanırsınız.

2. Akrep (Gizemli ve İntikamcı Ceo)​

• Can sıkma sebebi: Aşırı şüpheciliği, kıskançlığı ve bir şeyi asla unutmaması.
  • Neden delirtir? Size güvendiğini hissedene kadar canınız çıkar. Yanlışlıkla damarına basarsanız, aradan 5 yıl geçse bile o intikam soğuk yenen bir yemek olarak önünüze gelebilir. Sürekli arkasında bir gizem aramak yorucudur.

3. Başak (Bitmek Bilmeyen Eleştiri Yağmuru)​

• Can sıkma sebebi: Aşırı mükemmeliyetçiliği ve her şeyde bir kusur bulma yeteneği.
  • Neden delirtir? Hayatın tadını çıkarmaya çalışırken Başak burcu gelir ve "O öyle mi yapılır?" diyerek modunuzu düşürür. İyi niyetlidir, düzeltmek ister ama sürekli eleştirilmek bir süre sonra insanın canını fazlasıyla sıkar.

4. Yengeç (Duygusal Manipülasyon Ustası)​

• Can sıkma sebebi: Aşırı alınganlığı ve küsme huyu.
  • Neden delirtir? Söylediğiniz sıradan bir söze kırılıp günlerce kabuğuna çekilebilir. Neye uğradığınızı şaşırırsınız. Üstelik o meşhur "trip" seansları ve sessizlikle cezalandırma yöntemleri insanı hayattan bezdirebilir.

5. Koç (Ben Bilirimci ve Sabırsız)​

• Can sıkma sebebi: "Önce ben" bencil tavrı, sabırsızlığı ve saman alevi gibi parlayan öfkesi.
  • Neden delirtir? Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanabilir. Bir şey istediğinde hemen o saniyede olmalıdır. Tartışırken mantık aramayı unutun, o an sadece haklı çıkmak ister.

Bugün için yıllık izin kullandım 1 gün
Senelik iznimde yenilenmişşş
İşlerim vardı kahvaltı ediyom
@angie sen dün bana çalış çalış kolay gelsin diyodun
Şimdi sen çalışşşşşş bakalımm nasıl oluyomuş .dd
İzin bitince çalışacaksın. Senin hangi hastaneydi beleş maaş vermesinler. Çift vardiya yazsınlar jfjfjjf

cami önünde kiraz satılıyordu bazıları kirazla kıldı namazı xd
herkesin elinde poşetle camide gkrkd
hoca kurandan imandan bahsediyor dayı kirazı yiyip çekirdeği eline tükürüyor
ben sordum starfruit var mı yok dedi sadece kiraz

Geyik yapmayı ve biraz takılmayı göze alarak, astroloji dünyasının en çok "can sıkan" burçlarını ve o meşhur özelliklerini sıralayalım:

• Can sıkma sebebi: Kararsızlığı, bir günü bir gününü tutmaması ve dedikodu potansiyeli.
  • Neden delirtir? Onunla bir plan yaparsınız, son dakikada bambaşka bir fikirle gelir ya da tamamen vazgeçer. Ruh hali o kadar hızlı değişir ki, hangisi gerçek kendisi yakalamakta zorlanırsınız.

• Neden delirtir? Size güvendiğini hissedene kadar canınız çıkar. Yanlışlıkla damarına basarsanız, aradan 5 yıl geçse bile o intikam soğuk yenen bir yemek olarak önünüze gelebilir. Sürekli arkasında bir gizem aramak yorucudur.

• Can sıkma sebebi: Aşırı mükemmeliyetçiliği ve her şeyde bir kusur bulma yeteneği.
  • Neden delirtir? Hayatın tadını çıkarmaya çalışırken Başak burcu gelir ve "O öyle mi yapılır?" diyerek modunuzu düşürür. İyi niyetlidir, düzeltmek ister ama sürekli eleştirilmek bir süre sonra insanın canını fazlasıyla sıkar.

• Neden delirtir? Söylediğiniz sıradan bir söze kırılıp günlerce kabuğuna çekilebilir. Neye uğradığınızı şaşırırsınız. Üstelik o meşhur "trip" seansları ve sessizlikle cezalandırma yöntemleri insanı hayattan bezdirebilir.

• Can sıkma sebebi: "Önce ben" bencil tavrı, sabırsızlığı ve saman alevi gibi parlayan öfkesi.
  • Neden delirtir? Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanabilir. Bir şey istediğinde hemen o saniyede olmalıdır. Tartışırken mantık aramayı unutun, o an sadece haklı çıkmak ister.

İlk sırada ikizler var buna @Anna Karenina nın canı sıkılabilir ktıt hem yengeçin hem koçun listelere girmesi kfjf

Kesinlikle akrep liste 1de.

1kac zamandir (bugun de dahil) can parcami ve 1takim kisilerin canini sIkIyor. Elimden pek 1sey gelmiyor... bu da benim canimi fazlasiyla sIkIyor... =o

Geri