İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
kocanin babalar gununu kutlamak nedir allasen birak cocuklari kutlasin

aşırı mutluyum forum kans’larım :) dün elektrikli arabama kavuştum geldi aldı kocam arabamı. Ay babalar gününe denk gelmesi de aşırı şey oldu :)) adam bana yine gol attı..benim aldığım hediye ben oldum yine :)) benden daha değerlisi olmadığından kendimi paketledim sevgilim :)))
Ay neysem bundan sonra daha ilgili sevgili aşkilililili geyşa gibi şey olacağım :))) maşallah 🧿 ay nazar önemli şey
hayirli ugurlu olsun Allah kazasiz belasiz surmek nasip etsin. Ne aldin ?

1000055945.jpg

Bu vida tam olarak f35 in burnunun en ucunda yer alıyor. özelliği ise herhangi bir insanın bütün eşyalarından daha pahalı olması. derken bir Türk çıkar ve bütün hesapları alt üst eder;

- akıllı vida bu. bizim demliğin sapında var.

Gereksiz bilgilerde bu gün
hayır şöyle düşün. epey teknolojik bi ortama ve yüksekten verilen bilgilere bizim yaklaşımımız fazla basit ve ikna edici. annem mesela Eskişehir'de müzeye gitmis. ailece falan. bi katta bal mumundan kadim Türk büyükleri, üst katta da konser dinletisi falan varmış. annem bal mumu heykelleri gerçek sanmış. mumya gibi bisey sanmis. konsere cikinca şey demis. altta mefta yatayi siz muzik çalaysunuz terbiyesuzler nckdmdd

Değişim kafalarda başlarsan neler olur gösterelim millete, diyeceğim ama materyal eksikliği nedeniyle boşa söylenmiş söz olur.

Aklima takildi bir yerde denk geldim ama dogrulugunu ispatlayamiyorum sorum su ; Turkiyede hangi hukumet donemi bir Alman gazetesi siringali Turkiye basligi attiginda hukumet dusmustu ? Arastirdim bulamiyorum oyle bir haber basligi

Aklima takildi bir yerde denk geldim ama dogrulugunu ispatlayamiyorum sorum su ; Turkiyede hangi hukumet donemi bir Alman gazetesi siringali Turkiye basligi attiginda hukumet dusmustu ? Arastirdim bulamiyorum oyle bir haber basligi
Refahyol dönemi. Ay yıldızın üstüne şırınga batırılmıştı. Alman kanallarında da yapıldı bu namussuzluk.

var mi haber linki ? Bu dis gucler lafi ordan geliyor galiba. Sonrasinda ne tur baslik attilarsa da hicbir hukumeti dusuremediler.
haber linki bilmiyorum ama hatirliyorum. nereden baksan 20 sene önce bi kitap okumustum. ismini ve yazarini hatırlamıyorum ama kitap şöyle basliyordu; Türkiye'de bizim iznimiz olmadan hiç kimse cumhurbaskani, basbakan, genelkurmay baskani ve mit müsteşarı olamaz diyordu. direk giris cumlesi buydu. tabi ben 20 sene once okudum diyorum ama kitap cok daha eski. mesut yilmaz mesela bu ülkede bi iş adami tarafından gece vakti esofmanla randevuya kabul edilmistir. kibrisa girilmeden önce ecevit avrupaya seyahat edip harekatin uygun olup olmadığını, avrupanin müsaadesini almaya gitmistir. henuz yakin zamanda ozgur ozel ingiliz dostlarimiz bizi yalniz bıraktı demistir. erdoganin bop esbaskanligi konusmasini duymayan kalmamamistir zaten. yani sadece hukumeti dusurmek değil, kurmakla da yakindan ilgili ve yetkililer. ta ki cikarlarina ters düşen bir harekât olusana dek. adnan menderes mesela chp den gelme olmasina rağmen yine chp sistemi tarafindan asagi indirildi. kenan evren darbeyi yaptığında "bizimkiler başardı" mansetleri atilmisti yurtdışında. imamoglu istanbulu kazandığında yunanistanda "bizim cocuk istanbulu fethetti" manseti atilmisti. hatrima gelenler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: W
anneler gününde ortalama bir anneye bütün çocuklar hediye alıyor, o gün anne için çok neseli ve heyecanli geçiyor. babaya sıra gelince iki kuru laf, BİTTİ GİTTİ. bugün babalar gününden çok çocuklar günü gibi. nerde bi baba görsem çocuklarına hediye almalar, yemek ismarlamalar falan. babalar günü değil babalara gelme günü resmen.

kocanin babalar gununu kutlamak nedir allasen birak cocuklari kutlasin

hayirli ugurlu olsun Allah kazasiz belasiz surmek nasip etsin. Ne aldin ?
İşte aynen düşünüyorum ve kafasını sevdiğim kadın. Ay sen hem bal hem akıllı olmayı nasıl beceriyorsun baldan kaymaklım çoook güzel geçsin günün haftan ♥️

Geri