Mihri
Gümüş Üye
Bütün gün swimsuit çekimi vardı ama vakit bulup da model kızlara bakmaya gidemedim. Erkeklik vazifelerimizi yerine getiremiyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paylaşır mısın 🥲Demir için yeni bir takviye keşfettimm
Kadın 14’ten 150’ye çıkarttım diyor.
Aldım ben de jfjfjf
Paylaşır mısın 🥲
Demire kışın daha çok ihtiyaç duyuluyor değil mi ?![]()
Infless Ferolac Demir (Bisglisinat Şelat), Laktoferrin ve C Vitamini – 30 Kapsül - Fiyatı, Yorumları
Ferolac Demir (Bisglisinat Şelat), Laktoferrin ve C Vitamini – 30 Kapsül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Kırmızı et tüketmiyordun sen. Sürekli kullanabilirsin. Ben diyet sürecinde eksiklik yaşadım. 29dan 13e düşmüş. Şimdi dikkat ettim. Kahvaltıda ve yemeğin üstüne 3 saat geçmedikçe çay içmedim. Et tükettim çokça. İlaç da aldım işte. Bunu da sosyal medyada gördüm. Bi de her gün değil de gün aşırı almak lazımmış demir takviyeleriDemire kışın daha çok ihtiyaç duyuluyor değil mi ?
Canım geçmiş olsunKocaman bir oh be cekelim mi haydi Eller havaya:-)
Küçük bir şeyin alınması gerekiyor ama onun dışında hiçbir şeyim yokmuş elhamdülillah Hahahaha
Bakip alacağım teşekkür ederim 🙏Kırmızı et tüketmiyordun sen. Sürekli kullanabilirsin. Ben diyet sürecinde eksiklik yaşadım. 29dan 13e düşmüş. Şimdi dikkat ettim. Kahvaltıda ve yemeğin üstüne 3 saat geçmedikçe çay içmedim. Et tükettim çokça. İlaç da aldım işte. Bunu da sosyal medyada gördüm. Bi de her gün değil de gün aşırı almak lazımmış demir takviyeleri
İşe yararsa haber etDemir için yeni bir takviye keşfettimm
Kadın 14’ten 150’ye çıkarttım diyor.
Aldım ben de jfjfjf
Al kullan vitamin bu. C vitamini laktoferrin ve demir içeriyor normal demir hapıyla gün aşırı kullan. Vitaminden zarar gelmez kfjfnİşe yararsa haber et
Tamam çiçeğim tşkler ❤️Al kullan vitamin bu. C vitamini laktoferrin ve demir içeriyor normal demir hapıyla gün aşırı kullan. Vitaminden zarar gelmez kfjfn
Ben ek olarak çay tüketimime de dikkat ettim. Önceye göre iyi hissediyorum bakalım bu ne olacak