İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Bütün gün swimsuit çekimi vardı ama vakit bulup da model kızlara bakmaya gidemedim. Erkeklik vazifelerimizi yerine getiremiyoruz.

Her yer Tomris olmuşşş çok severimmmmmmmm

Demir için yeni bir takviye keşfettimm
Kadın 14’ten 150’ye çıkarttım diyor.
Aldım ben de jfjfjf

Demire kışın daha çok ihtiyaç duyuluyor değil mi ?
Kırmızı et tüketmiyordun sen. Sürekli kullanabilirsin. Ben diyet sürecinde eksiklik yaşadım. 29dan 13e düşmüş. Şimdi dikkat ettim. Kahvaltıda ve yemeğin üstüne 3 saat geçmedikçe çay içmedim. Et tükettim çokça. İlaç da aldım işte. Bunu da sosyal medyada gördüm. Bi de her gün değil de gün aşırı almak lazımmış demir takviyeleri

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Forumla alakası olmayan bir sebepten canım bir şeye sıkıldı ama halledeceğim Allahın izniyle…

Yoruma like atip hatirlattiginiz icin tesekkurler tekrar dinliyeyim;

Kırmızı et tüketmiyordun sen. Sürekli kullanabilirsin. Ben diyet sürecinde eksiklik yaşadım. 29dan 13e düşmüş. Şimdi dikkat ettim. Kahvaltıda ve yemeğin üstüne 3 saat geçmedikçe çay içmedim. Et tükettim çokça. İlaç da aldım işte. Bunu da sosyal medyada gördüm. Bi de her gün değil de gün aşırı almak lazımmış demir takviyeleri
Bakip alacağım teşekkür ederim 🙏

Al kullan vitamin bu. C vitamini laktoferrin ve demir içeriyor normal demir hapıyla gün aşırı kullan. Vitaminden zarar gelmez kfjfn
Ben ek olarak çay tüketimime de dikkat ettim. Önceye göre iyi hissediyorum bakalım bu ne olacak
Tamam çiçeğim tşkler ❤️

Ay şeyi gördünüz mü? Kendini döverek 2 haftada 4 kilo vermiş. Kemal Sunal’ın Mazlum karakteri gibi kendimizi mi dövdürelim yaaa… kfkfkkf

Geri