içimde bi şey kalmasın

Konu sahibi son olarak 297 gün önce görüldü
İl içi ataman varsa ybo olan bir yere geç malumat daha çok puan toplarsın :D

IBoKx2.jpg

teneffüslerde çocuklardan gizli ağlıyorum

jdfgd şaka şaka toplu taşıma haricinde dışarıda pek ağlamam.

öğrencim harfleri hep ters yazmış bugün yine ama öğrencim olduğu için bi şey demedim....

Öğrencilerin tinerci olmaz inşallah.

bu arada öğrencilerim süperdir. onluk bozarak çıkarma işlemi bile yapabiliyolar?? KUDURABİLİRSİNİZZ.

Öyleyse iyi. Seviniyoruz. :)

çocuklara rica ettim, lütfen dişlerinizi evde düşürün kan görünce fenalık geçiriyorum.

az önce bahariye starbaks'a geldim, kapıyı her zamanki gibi ters yönde açmaya çalıştım, açamadım ve içerde çalışan arkadaşlar görüp tebessüm etti. sonra içeri girince ikisiyle de göz göze geldik ve ben kahkaha atınca onlar da koptu. çocuk diyo ki "bunu günde 1 milyon kişi yaşıyor ama siz gelince ben o kapının açılacağına bi an gerçekten inandım" shdhdjjsjs. yoğunluk da yoktu ve sipariş hazırlanana kadar kahkaha atıp muhabbet ettik. :D inanılmaz bi elektrik oluştu aramızda. "sağolun valla enerjinizi bize geçirdiniz, siz bi kere daha geldiğinizde umarım biz burda oluruz" diyolar... bakın demek ki sorun bende değilmiş, iyi insanlarla etkileşime geçince hemen eski malumatfuruş oluyorum :D

bi dayı oturdu yan masama, diyor ki "katlanılmaz bir kötülük gelirse eğer başına, suskun kayalar gibi dur ve diren tek başına" :D:D tamam dayı dedim.

Güne erken başlayınca öğleden sonra akşam olmuş gibi geliyor.

dershaneye gittiğim dönem kadıköy'de iç oğlanı ile hep gittiğimiz bir kafe vardı. geçen oraya uğradım tanıdılar beni. çalışanlar hep erzurumlu. biraz muhabbet ettik, ben çokça şikayet ettim. :D sürekli ağlıyorum ne biçim memleketiniz var yaa diye isyan ettim. bi tanesi benim çalıştığım ilçedenmiş. ilçe milli eğitim müdürümüz ile akraba olduklarını söyledi ahaha. ilçedeki bim'de dost yoğurdun yanında amirimle hep karşılaşıyordum ama kadıköy'de akrabasına denk gelmek biraz şok etkisi yaratmadı değil açıkçası.

Geri