içimde bi şey kalmasın

Konu sahibi son olarak 296 gün önce görüldü
EOd9L8.jpg

dersimin 12'de bittiği günler oluyor ve dağın başında olduğumuzdan ilçeye giden araç bulamadığım için akşam beşe kadar ortaokulun kurslarının bitmesini beklemek zorunda kalıyorum. hava şimdiden soğuk. kar yağdığında, telefonlar çekmediğinde, elektrik yokken ısınamadığımızda; normal bir hayattan, yaşamak için gerekli olan en temel şeylerden ve en önemlisi iyi insanlardan ne kadar uzak olduğumu hatırlayıp bu şiirin ikinci kıtasını kafamda tekrar yazıyorum: "güzel akıl sağlığım, sen kaybolduğun zaman biz de inşallah başka okula atanmış oluruz." dfkjg

Çok şükür ilçe merkezdeyim ..
Malumun yazısını okuyunca ne rahatmışım dedim..
Akşam 4 e seminer koyduklarında bi kamyon laf yapıyordum töbee yapmam.
Ben İlçemin daşına toprağana kurban olam

Çok şükür ilçe merkezdeyim ..
Malumun yazısını okuyunca ne rahatmışım dedim..
Akşam 4 e seminer koyduklarında bi kamyon laf yapıyordum töbee yapmam.
Ben İlçemin daşına toprağana kurban olam

Ciddi acıktım üşenmeyip çorba soyluycem :)

O grupu sevmiyorum :)çok beklerler..
Aze naber bebegim cinsiyet bayan dimi yanlis olmasin :)

O grupu sevmiyorum :)çok beklerler..
Aze naber bebegim cinsiyet bayan dimi yanlis olmasin :)

Kızın günlüğüne yazıyorsun tatlım farkında mısın lol
Sana hangisi lazımsa o olabilirim no problem
malumatfuruş senden de özür dileyerek bu mesajı atıyorum kıza anlatamıyorum günlük burası günlük mor gel çıkalım konudan

Sorry :) pek bakmıyorum malumat..

Aze az daha ustten konuşursan dalicam sana çık konudan :)

Hocam bugün bir video izledim, Iğdır'da bir öğretmen tüm sınıfa pizza söylemiş çok hoşuma gitti. Sizden de bir hamle bekliyorum.

Hocam bugün bir video izledim, Iğdır'da bir öğretmen tüm sınıfa pizza söylemiş çok hoşuma gitti. Sizden de bir hamle bekliyorum.

videoyu ben de izledim ama çocukların ve ailelerinin rızası olmadan sosyal medyada öğrencilerimi paylaşmayı doğru bulmuyorum.

bi gün bi kızım olursa ismini yonca koymayı düşünecek kadar seviyorum bu şarkıyı. isminin bi anısı olmuş olur. annesi zor günlerde hep bu şarkıyı dinleyip daha sakin ve güçlü kalmaya çalıştı. kızı da ilerde dinleyip, öğüt bulsun.

https://www.youtube.com/watch?v=UWb6InipjUs

"bu iş zooor, çok zor yonca,
sevmeyi bilmeyince; bahar gelir, fark edilmez olur."

valla bu şarkı ben dinleyip delirmeyeyim diye bile yazılmış olabilir.

geçen hafta sonu karakolda çalışan askerlerden biri de erzurum'daymış. akşam ilçeye onunla döndüm. yol biraz uzun sürüyor ve yol boyunca da yaşadığım sıkıntıları anlattım... hiç susmadım........... arkadaşıma diyormuş ki malumat çok komik her şeyden şikayet ediyor beni çok güldürdü. dgjd yaşarken hiç komik değildi ama. :(

Geri