Icardi, Wanda Nara'yı takipten çıkardı: L-Gante ile yakınlaştığı görüntüler ortaya çıktı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
O halde yanlış bir şey yok. Nasıl geldiyse öyle gitti. Su testisi su yolu metaforu…

Evet, öyle ancak burada bir detayı da görmezden gelmemek gerekiyor. Wanda ayrılık kararı alıp gitti ve peşinden Arjantin'e gidip barışmaya çalışan ise Icardi oldu. Bu durumda belki de Wanda barışmak istememiştir çünkü gitmeden önce yaptığı paylaşımda çok kararlı gibiydi.

Bu evliliği Türk Aile Normları çerçevesinde, kendi toplumunuzun ahlaki değerleri çerçevesinde değerlendirdiğiniz için tüm çıkarımlarınız hatalı.

Bunlar da bunu yaşıyor, taaa en başından beri.

Bu evliliği Türk Aile Normları çerçevesinde, kendi toplumunuzun ahlaki değerleri çerçevesinde değerlendirdiğiniz için tüm çıkarımlarınız hatalı.

Bunlar da bunu yaşıyor, taaa en başından beri.
Başından böyle de olsa Wanda bitirip gitti ve kabullenemeyen de Icardi gibi duruyor. Barışsalar da Wanda yine gidecektir.

Icardi, tüm köprüleri attı ve alyansını çıkarttı.

Kaynak

1730810454396-21123312.jpg

wanda açıklama yapmış. bu sefer dönüş yok, kesin olarak kurtulduk gibi zilliden.
kızları da alacağız.

2 gün sonra karısının poposunu paylaşır instada. Gereksiz drama yaratmayın. Bunların aşkı da böyle işte. Hem tutkulu hem zehirli…

Bu haberler bilerek magazin malzemesi oluyor sanirim. Yada millet kafa dagitmak icin durumun uzerine egiliyor. Hadi ama 10 tane wanda bulabilecek bir icardi yada mahallemizin kizi edasinda wandanin kotu yoluna uzuluyor olamazsiniz awk2. Olm bu adamlar icin sex ile ask farkli seyler. Biriyle yatip inlerken sevdigi adamin adini haykirabilirler.

Wanda Nara'dan açıklama

"Cinsiyetçi kültür, kendim ve kızlarım için istediklerimin çok uzağında. Ayrıyım ve istediğim kişiyle birlikte olmakta özgürüm ve her şeyden önce bu bana iyi geliyor. Hayranların idolleriyle gerçekten gurur duyup duymamaları için tüm tarafları ve durumları bilmeleri gerekiyor.

Maddi olarak çocuklarıma tek başıma bakıyorum. Kızlarımın ne yazık ki rehin olan evcil hayvanlarını kurtarmak için de tehditlerle de uğraşıyorum. Umarım onlar da benimle aynı ideallere sahiptirler. Daha mutlu olmadığımda ayrılırım. Kimsenin dış görünüşü beni ilgilendirmiyor. Aile fotoğrafı yüzünden mutsuz bir ilişkide kalmam. Mutlu olduğum sürece, bu durum sona erdiğinde yoluma devam etmek en samimi şey gibi görünüyor. Çocuklarım için endişelenmeyin. Eğer benim olduğum bir şey varsa o da iyi bir anne olmamdır. Sırf birliği sürdürmek için sadakatsizlik durumlarını sürdürmek veya gizlemek en azından benim için daha sağlıklı değil. Her zaman mutluluğumu aramaya gideceğim"

Kaynak

Ben ikna oldum
Kadın haklı aldatsa daha mi iyi yani
Yukarıdaki yorumumda da yazmıştım ve giderken çok kararlı görünüyordu, demek ki duyguları çoktan bitmiş. Bu aşamadan sonra da sevmediğin birisi ile yan yana olmanın bir mantığı kalmıyor çünkü her an başka birine ilgi duyabileceğin anlamına gelir ki öyle de oldu.

İnsan olarak Icardi'yi seviyor ve sonuçta çocukları da var ancak özel ilişki anlamında anlaşılan o ki her şey bitmiş.

Kadın şayet maddi olarak güçlü ise ilişki yolunda gitmediğinde bitirme kararı alabiliyor, bazı kadınların erkeğe bağımlı olması ise istemedikleri ilişkiyi yıllarca sürdürmek zorunda kalmalarına sebep oluyor, sonu da gizlice yaşanan ihanetler maalesef...

Kadın şayet maddi olarak güçlü ise ilişki yolunda gitmediğinde bitirme kararı alabiliyor, bazı kadınların erkeğe bağımlı olması ise istemedikleri ilişkiyi yıllarca sürdürmek zorunda kalmalarına sebep oluyor, sonu da gizlice yaşanan ihanetler maalesef...
Kesinlikle lefty sonunakadar katılıyorum

Sezonu kapattı. Gidişatın kötü olacağı belliydi. Çok üzüldük :(

Çocuklarının babasını sedyeyle dışarı çıkartırlarken Wanda’nın yaptığı paylaşım. Uzun yıllar artık kendine gelemez umarım pardon yani sanırım :(

wanda zillisini bak, icardi'nin mesajını bilerek göstermiş. bakın köpek gibi peşimde diyor.
milyonların sevgilisisin, bir kulüp için ikonsun. düştüğün hale bak. yapma icardi yapma. sevgi, aşk değil bu.

Allahım twitter wanda anelizi kaynıyor… jfjfjjf

Geri