O halde yanlış bir şey yok. Nasıl geldiyse öyle gitti. Su testisi su yolu metaforu…Biliyorsun ki Wanda, takım arkadaşı Maxi Lopez'in eşiydi ve bence bu süreç hiç de şaşırtıcı değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O halde yanlış bir şey yok. Nasıl geldiyse öyle gitti. Su testisi su yolu metaforu…Biliyorsun ki Wanda, takım arkadaşı Maxi Lopez'in eşiydi ve bence bu süreç hiç de şaşırtıcı değil.
DegetYok genel demiştim ahahha ama kuşkarın tek duası bu xd xd
O halde yanlış bir şey yok. Nasıl geldiyse öyle gitti. Su testisi su yolu metaforu…
Başından böyle de olsa Wanda bitirip gitti ve kabullenemeyen de Icardi gibi duruyor. Barışsalar da Wanda yine gidecektir.Bu evliliği Türk Aile Normları çerçevesinde, kendi toplumunuzun ahlaki değerleri çerçevesinde değerlendirdiğiniz için tüm çıkarımlarınız hatalı.
Bunlar da bunu yaşıyor, taaa en başından beri.
Yukarıdaki yorumumda da yazmıştım ve giderken çok kararlı görünüyordu, demek ki duyguları çoktan bitmiş. Bu aşamadan sonra da sevmediğin birisi ile yan yana olmanın bir mantığı kalmıyor çünkü her an başka birine ilgi duyabileceğin anlamına gelir ki öyle de oldu.Ben ikna oldum
Kadın haklı aldatsa daha mi iyi yani
Kesinlikle lefty sonunakadar katılıyorumKadın şayet maddi olarak güçlü ise ilişki yolunda gitmediğinde bitirme kararı alabiliyor, bazı kadınların erkeğe bağımlı olması ise istemedikleri ilişkiyi yıllarca sürdürmek zorunda kalmalarına sebep oluyor, sonu da gizlice yaşanan ihanetler maalesef...