İcardi ifşa etti: Wanda Nara & Keita Balde!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Benim de profesyonel futbolcu arkadaşlarım var hatta bazıları yakın arkadaşım ve onların hayatında çoğu şey normal standartların dışında ilerliyor ancak yine de eşlerine ya da sevgililerine böyle bir saygısızlık yapmazlar. Etrafları bu tarz kadınlarla dolu olduğu halde dikkatli davranıyorlar.

Çocuklarının annesine bu saygısızlığı yapan bir erkeğe, çocukların da ileride hesap sorması kaçınılmaz olacaktır.

Wanda gibi milyarlarca kadın var ve bu kadınlarla birlikte olmak için para / şöhret dışında bir şeye sahip olmanıza gerek yok.
harikasınız bunların çocukları olsam utanırım
futbolcu metresi > wanda nara

harikasınız bunların çocukları olsam utanırım
futbolcu metresi > wanda nara
Kadının zayıflığını da çözemedim ve herkesin duyduğu bir gerçeğe rağmen o erkeği nasıl kabullenebilir ki?
Dava açarsa aldatma gerekçesi ile çok büyük tazminat kazanır ayrıca çocuklara da bakmak zorunda eşi ve böylece kendine yeni bir hayat kurar. İkinci bir kadını kabul etmek zayıflıktır ve kendine bu durumu yakıştırmasına üzüldüm. Çocuklar için bile olsa çocukların bu durumu hazmedeceğini sanmıyorum.

@Lefty her camiadan da tanıdığınız var ne güzel benim tanıdılar en fazla amatör liglerde asgari ücrete oynuyor

Geri