İcardi ifşa etti: Wanda Nara & Keita Balde!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

ICARDI İFŞA ETTİ; NARA&BALDE​

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın yılan hikayesine dönen ilişkisinde bu kez hiç beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın süper yıldızı Mauro Icardi, Instagram hesabında paylaştığı hikayeyle Spartak Moskova'nın başarılı ismi Keita Balde'nin evli olmasına rağmen Wanda Nara'ya mesaj attığını ifşa etti.

TACİZ MESAJLARINI İFŞALADI​

Arjantinli isim, Wanda'nın karşılık vermediğini savunurken, Balde'nin taciz mesajlarını da gözler önüne serdi.
icardi_ifsa_etti_ae53e_800.jpg

25

NELER YAŞANDI?​

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi, Antalyaspor maçının ardından Fransa'ya gitmişti. Paris'te kaldığı süre içerisinde Wanda Nara'nın kendisi adına olan kredi kartını iptal etmiş ve özel jetini kullanmasını istememişti.
icardi_ifsa_etti_2f8a2_800.jpg

24

ICARDI'DEN PEŞ PEŞE MESAJLAR​

Bunun sebebi ise gece saatlerinde belli oldu. Arjantinli, Instagram'da peş peşe hikaye paylaşarak, eski takım arkadaşı Keita Balde'nin karısı Simona Guatieri'yi aldattığını söyledi.
icardi_ifsa_etti_2aa88_800.jpg

KEITA DEFALARCA ARADI

Bu paylaşım sonrası Icardi'yi defalarca arayan Keita Balde'nin çağrıları da cevapsız kaldı. Tecrübeli santrfor arama kaydını da hikayesinden paylaştı.
icardi_ifsa_etti_8e7a5_800.jpg

BALDE'NİN EŞİNE MESAJ ATTI!​

Bununla da yetinmeyen Icardi, Simona Guatieri'ye (Keita Balde'nin eşi) mesaj atarak kocasının onu aldattığını söyledi.
icardi_ifsa_etti_7e00f_800.jpg

SIMONA ICARDI'YE İNANMADI!

Arjantinli futbolcu, sosyal medyadan Keita'nın eşi Simona Guatieri'ye mesaj yazarak ihaneti anlattı. Ancak Guatieri bu konuda kocasının yanında yer aldı. Güzel kadın, "Kocam bir futbolcu, dedikoducu değil." diyerek iddialara inanmadığını söyledi. Keita ve eşi, gece saatlerinde mutlu aile pozu vererek Icardi'ye göndermede bulunmayı ihmal etmedi.

icardi_ifsa_etti_b930a_800.jpg

AYNI KOLYEYİ ALDI​

Öte yandan ihanet iddialarının ilk çıktığı yer olarak Wanda Nara ve Simona Guatieri'nin aynı kolyeyi takması gösteriliyor.
icardi_ifsa_etti_81302_800.jpg

EŞİNDE DE VAR​

İddialara göre; Balde, eşine ve Wanda Nara'ya aynı kolyeyi aldı. Bu da fotoğraflarla ortaya atıldı.
icardi_ifsa_etti_6fe81_800.jpg

"MUTLU OL" DETAYI!​

Detaylar bununla da bitmedi... Wanda Nara ve Keita Balde'nin aynı gün, benzer saatlerde "Mutlu ol" paylaşım yapması da ihanet iddialarını güçlendirdi.
icardi_ifsa_etti_85e82_800.jpg

KEITA İDDİALARI REDDETTİ​

Keita Balde ise iddiaları reddetti. Wanda Nara ile Dubai'da dostane bir görüşme olduğunu söyledi ve isminin bu tarz haberlerde geçmemesini istediğini belirtti.

İHANET DE OLABİLİR​

Bir diğer dedikodu ise Icardi'nin güvenlik kameralarından ve kredi kartı ekstresinden ihaneti ortaya çıkardığı yönünde. Icardi'nin elinde Keita Balde'nin Wanda Nara'ya attığı mesajlar duruyor.

İDDİALARI DOĞRULADI​

Ayrıca Wanda Nara da kendisine ulaşan bir gazeteciye Keita'nın attığı mesajların ekran görüntüsünü göndererek taciz iddialarını doğruladı.

icardi_ifsa_etti_45a61_800.jpg

wanda'ya ben de her gün defalarca mesaj atıyorum ne var bunda anlamadım?

ne kadınmış ortalığı yaktı geçirdi
icardi buna rağmen performansı çok iyi profesyonel olmak böyle bir şey.

arkadaş ne kadınmış bütün futbolcuları sırasıyla elden geçiriyor. Hepsinden de para koparıyor, bu işin tek kazançlı çıkanı o.. İcardı kredi kartımı kullanma demişte o kadında şimdiye kaç kişinin kredi kartı vardır. Umarım performansını etkilemez bu durum.

etkilemez. aslanım çıkacak bugün sahaya gollerini atacak.

Sağlam makina yalnız...

en güzelini maxi lopez yapmış
3 çocuğu var bundan şimdi başka biriyle evli mutlu bir hayat yaşıyor

ne kadınmış ya her zaman gündem vay be

Ne bunlar böyle be?
Kreşteler sanki.
Aldatmanin,yiyismenin de bi klasi var ya.
Iyice bqunu cikardilar.

icardi menajerini değiştirmeli kesinlikle
wanda nara iyi yolmuş bunu ve bunun sayesinde transfer olduğu takımlardan istekleriyle

Futbol camiası ne yazık böyle ve para ile her istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar ayrıca futbolcuları tuzağa düşürmeye çalışan çok fazla avcı kadın var.

Bu olayda ise madem aldatma var ve nasıl oluyor da böyle bir kadını halen kabullenen erkekler çıkabiliyor?

Aldatan futbolcunun eşinin yerinde olsam hem toplum içinde küçük düşürülme hem de çocuklarına yaşattığı travma nedeni ile yüklü tazminat davası açardım. Kimsenin gururu ile oynama hakları bulunmuyor ancak kadın ne yazık ki bu çirkinliğe rağmen halen eşini sahiplenmeye çalışmış.

Aldatan kadar aldatmaya ortak olan da suçludur ve bu duruma bahane üretilemez.

Futbol camiası ne yazık böyle ve para ile her istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar ayrıca futbolcuları tuzağa düşürmeye çalışan çok fazla avcı kadın var.

Bu olayda ise madem aldatma var ve nasıl oluyor da böyle bir kadını halen kabullenen erkekler çıkabiliyor?

Aldatan futbolcunun eşinin yerinde olsam hem toplum içinde küçük düşürülme hem de çocuklarına yaşattığı travma nedeni ile yüklü tazminat davası açardım. Kimsenin gururu ile oynama hakları bulunmuyor ancak kadın ne yazık ki bu çirkinliğe rağmen halen eşini sahiplenmeye çalışmış.

Aldatan kadar aldatmaya ortak olan da suçludur ve bu duruma bahane üretilemez.
lefty hanım bunlar geniş çaplı takılan tipler erkeği kadını ayırmıyorum geçen aylarda mesela wanda ülkesi arjantine gidip repçi ile yatak görüntüleri vermişti tamamen toksik bir ilişki bundan zevk alıyorlar maxi lopez eski eşi adam haklıymış

lefty hanım bunlar geniş çaplı takılan tipler erkeği kadını ayırmıyorum geçen aylarda mesela wanda ülkesi arjantine gidip repçi ile yatak görüntüleri vermişti tamamen toksik bir ilişki bundan zevk alıyorlar maxi lopez eski eşi adam haklıymış
Benim de profesyonel futbolcu arkadaşlarım var hatta bazıları yakın arkadaşım ve onların hayatında çoğu şey normal standartların dışında ilerliyor ancak yine de eşlerine ya da sevgililerine böyle bir saygısızlık yapmazlar. Etrafları bu tarz kadınlarla dolu olduğu halde dikkatli davranıyorlar.

Çocuklarının annesine bu saygısızlığı yapan bir erkeğe, çocukların da ileride hesap sorması kaçınılmaz olacaktır.

Wanda gibi milyarlarca kadın var ve bu kadınlarla birlikte olmak için para / şöhret dışında bir şeye sahip olmanıza gerek yok.

icardimiz o defteri kapattı. lütfen futbolcumuz hakkında düzgün konuşalım.

Geri