Hz.Muhammed'in Akrabaları

Konu sahibi son olarak 3724 gün önce görüldü

Yazdiklarimdan sorumluyum anladiklarinizdan degil. Size ait olmayan bir yaziyi kaynak gostermeksizin kendinizinmis gibi yazimaniz beni rahatsiz ediyor.

Forum yoneticilerine banlanmayacaginizi bildiginiz halde beni banlayin deyip drama sergilemeniz biraz komik geldi.

Terk etmek istiyorsaniz sag uste cikis butonunu kullanabilirsiniz.

Bir insan inançsız olabilir. Ama hakaret edemez. İnançsızlık hakaret hürriyeti vermiyor .İSTEDİĞİM YERDEN ALIP KOPYALAYIP YAPIŞTIRIRIM .BEĞENMİYORSANIZ KONULARIMA GİRMESSİNİZ .HATTA ENGELLERSİNİZ.BİZ SİZİN HANGİ KONUNUZA HAYAT TARZINIZA KARIŞDIK

Bir insan inançsız olabilir. Ama hakaret edemez. İnançsızlık hakaret hürriyeti vermiyor .İSTEDİĞİM YERDEN ALIP KOPYALAYIP YAPIŞTIRIRIM .BEĞENMİYORSANIZ KONULARIMA GİRMESSİNİZ .HATTA ENGELLERSİNİZ.BİZ SİZİN HANGİ KONUNUZA HAYAT TARZINIZA KARIŞDIK

Tabiki kaynak belirttiginislz surece kopyala yapistir yapabilirsiniz. Aksi durumda hakkinizda yasal islem bastalip telif hakkindan dolayi tazminat odemeye mahkum edilebilirsiniz. Kisacasi bana bir tesekkur borclusunuz.
Eger halen buradaysaniz bir yetiskin gibi fikirlerinizi savunmanizi tavsiye ederim.
Uyanikliginizin bedelini bu sekilde odediniz, tekrarlanmamasini temenni ediyorum.

tabiki kaynak belirttiginislz surece kopyala yapistir yapabilirsiniz. Aksi durumda hakkinizda yasal islem bastalip telif hakkindan dolayi tazminat odemeye mahkum edilebilirsiniz. Kisacasi bana bir tesekkur borclusunuz.
Eger halen buradaysaniz bir yetiskin gibi fikirlerinizi savunmanizi tavsiye ederim.
Uyanikliginizin bedelini bu sekilde odediniz, tekrarlanmamasini temenni ediyorum.

aldığım sitelerin hepsi üçretsizdir. Değiştirmemek kaydıyla herkes kullanabilir yazıyor. Bu foruma girdiğimden beri ne zaman dedim ki bu yazılar bana aitdir .kendim yazıyorum defalarca söyledik yazdık. Kopyalayıp yapıştırıyorum .

Geri