Huzuru nerede arıyorsunuz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 588 gün önce görüldü
Insanlarla iletisim icinde kalarak huzur buluyorum ben. Yeni bir seyler ogrendigimde ozellikle, genclesiyorum resmen. Yalnizlik, bende huzursuzluk yapiyor :d

Hayatta arayan değil, bulan bir insanım. Çevremde de öyle insanlar olmasını diliyorum.

Genelde huzuru bende ararlar . :)

Huzur İslam'da canım benim hahahhaha

Bülbül Dağı'nda. Çeşmenin hemen karşısında, ormanlık vardır, yaz kış orası hışır hışır eder, bak tam orada bir huzur var ve "yürü hadi, gel" diyor doğrusu.
Ve hemen orada Turco kafe var, kılıps bi' tane açıyorsun, ana hemen oradan sesleniyor, "oğlum şu saatte başlama bari" ne yapak anacım ya, hayat bojdır.

1 saatlik olguda, yıllık huzurumu edinirim.

Geçen hafta Cuma çiçek tohumu, saksılar, toprak alıp debelendim akşama kadar. Dedim iyi gelir çiçekle uğraşmak, her sabah saksıya bakıp “çık artık aç artık” diye diye olan huzurum da kaçtı dkfhfhfjfj

Geçen hafta Cuma çiçek tohumu, saksılar, toprak alıp debelendim akşama kadar. Dedim iyi gelir çiçekle uğraşmak, her sabah saksıya bakıp “çık artık aç artık” diye diye olan huzurum da kaçtı dkfhfhfjfj
Bi hafta erken yA az sabır kjkhjhjg

yüreğinde beslediğin umutlar filizlenince bulacaksın huzuru :))

14 gün diyor zaten de gel de bana anlat dkfjdjd

oralarda çiçek açmayalı uzzuuunn zaman oldu Zana hanımcım. Eşşekler yesin yüreciğimi fkfjd
O eşşeklere kurban etme umutlarını aksine onları umutlarına kurban et :) umarım aradığın huzuru bulursun sevgiyle ….

giderken sağda, dönerken solda.

Geri