Huzur

Konu sahibi son olarak 1066 gün önce görüldü
Her şeyin bomboş olduğunu hissettiğim günlerden geçiyorum. Yani geçiyorum dediysem bazı şeylerin hiç geçmeyeceğini anlıyorum. Sardıkça açılan bir yaranız varsa ve hasarı çok derindeyse geçmiyor ne yaparsanız yapın geçmiyor.

Kişiliğimiz yaşadığımız şeylerden çok onlara verdiğimiz tepkilerde gizlidir.Herkes benzer şeyler yaşar ancak herkes farklı tepkiler verir. İnsan hayatı boyunca kendini bulmakla kendini kaybetmek arasındaki o ince çizgide yürür uzun uzun.

Üzülmek kötü bir şey mi? Bence değil. Üzülmek, kırılmak, hassasiyet insanca duygular..

Ağlayamamak.. Asıl zor olan bu. Bir insanın ruhsuzlaşması, hissizleşmesi. Ağlamak ruhu temizler mi bilmem ama doya doya da ağlamalı insan. Olura olmaza bile bazen, içinden ne zaman geliyorsa o zaman işte..

Duygularım hep enlerdedir benim. Azı yoktur, kararı yoktur, bir ayarı yoktur. Hadsizcedir biraz da.. O yoğunlukta karışır bazen kimliğim. Olduğumdan çok başka biri gibi hissetmişligim de olmuştur.Ama bir amacı vardır hayatın. Ne olursa olsun kendinle gurur duyarak yaşamalısın, yaşayabilmelisin.

Kırıp,yıkıp her şeyi berbat edenlerden olmadım hiç.Yıkılan oldum çoğu kez, paramparça olan da haliyle. Düşüncelerim birbirine karıştı, ruhum ölüp ölüp dirildi yeniden. Karmakarışık halde öylece kalakaldım uzun süre.

Hassas insanların tercihidir yalnız kalmak çünkü daha çok insan daha çok huzursuzluk demektir. Kendi başınalığı seçmiş bir insanın dünyasında daha fazla hayal kırıklığına da yer yoktur.

Çekilirler köşelerine çoğu zaman. Raflarda okunmayı bekleyen kıymetli kitaplar gibidir onlar. Anlayanı hep az..

Her şey güllük gülistanlık olmasa da her daim yer vardır tebessüme suratımda çünkü gülmek en çok bana yakışıyor. En çok ben, hep ben. ;d (Hayır narsist değilim :torpu:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her şey güllük gülistanlık olmasa da her daim yer vardır tebessüme suratımda çünkü gülmek en çok bana yakışıyor. En çok ben, hep ben. ;d (Hayır narsist değilim :torpu:)

Maşallah, mutluluğun ve gülümsemen daim olsun inşallah Yazgıcığım.

Her fotoğraf paylaşımında Free_EyeS'ın nazarına karşı bir de nazar boncuğu ekle lütfen. :ykalp:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumda bazı yorumları okurken ben ;d

İçini bildiğin şeylerin dışındaki sahtelik çok gülünç ona da şöyle bakıyorum.

Son düzenleme:
Son zamanlarda gördüğüm tek şey varlığı iyi şeyleri hatırlatan insanların bir bir kendi kabuklarına çekilmeleri. Hayir anlamadığım şey neden bu kadar kötüsünüz? Neden katlanamıyorsunuz sizin gibi çirkin olmayan insanlarin varlığına? Onlar iç huzurları için gitmeyi seçiyor. Onlara da kızıyorum. Bu dünya sizin gibilere bırakılmayacak kadar güzel olabilecekken neden her şeyi sizin elinize bırakıyorlar? Bir adalet var elbet varsın hesaplar mahşere kalsın. Orada maskenizi takamayacaksınız nasılsa.

Bazı insanların varlığı bile yetiyor insana. Hani hiç konuşmasa dahi yanında olduğunu hissettiren, "ben hep burdayım" cümlesini telaffuz etmeden gösteren insanlar.. Bir sıkıntın olduğunu anladığında hemen yanında beliren, çıkarsızlığın o müthiş hissini size yaşatıp yüreğinize umut fidanlarını diken insanlar.. Onlar iyi ki var. Hep de var olsunlar..

Suskunluğumu görenler beni ne kadar rahat sanıyordur kim bilir.
Belki de öyle görünüyorumdur uzaktan bakılınca.
Oysa ne yaralar biriktirdim her biri ayrı bir uçurum şimdi içimde.
Ne geri dönebilen ne de o uçurumdan atlayabilen bir gönlüm var
Şu günlerde..
İnciten kelimeler ayrı bir cam parçası olmuş, aklıma geldikçe kanatan
keskin cam kırıkları sanki..
Sonra mı?
Sonrası o uçurumun kenarında gözlerim, koca bir boşluk bulmuş
dalıp gidiyor derinlere.

Suskunluğumu görenler beni ne kadar rahat sanıyordur kim bilir.
Belki de öyle görünüyorumdur uzaktan bakılınca.
Oysa ne yaralar biriktirdim her biri ayrı bir uçurum şimdi içimde.
Ne geri dönebilen ne de o uçurumdan atlayabilen bir gönlüm var
Şu günlerde..
İnciten kelimeler ayrı bir cam parçası olmuş, aklıma geldikçe kanatan
keskin cam kırıkları sanki..
Sonra mı?
Sonrası o uçurumun kenarında gözlerim, koca bir boşluk bulmuş
dalıp gidiyor derinlere.

Suskunluğunda kocaman bir derinlik var senin. İlk tanıdığım andan beri kocaman bir yüreğinin olduğunu belli eden tavırların vardı. Bazen geçmiyor içimizde biriktirdiklerimiz, her biri ayrı yara olarak ekleniyor ömrümüze ama bir söz vardır bilir misin bilmem. " İyi insanlar kaybetmez kaybedilir." Biz kaybedilen taraftayız bunu unutma. Ve üstte bahsettiğim insanlardan biri de sensin ben de hep burdayım bilesin.

Bırak artık bırak kendini sal ya hu. Huzur ver kendine. Kendinle kavganı bitir artık. Bitsin ya hu bitsin. Kafanın içindeki gürültüleri sustur artık. Sakinleş. Nasıl düşünüyorsan öyle yaşa. Kim ne diyor niye takıyorsun ki kafana kızım. Hassassın tamam anladık çok da ağlaksın her şeye ağla sen zaten. Hayır ağlayacaksın da ne olacak? Üzüleceksin bakacaksın aaa kimse bir şey anlamamış bile.Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış be kızım yapma bunu kendine.

Sadece yorulmuş hissediyorum kendimi. Bir şeyleri anlatmaya takatim de kalmadı, uğraşmak da istemiyorum hiç bir şeyle. Anlamak isteyen anlıyor her halini zaten. Her şeyin hayırlısı artık tüm inançlarım Allah'a emanet.

https://youtu.be/mc_GIqu2Qio

https://youtu.be/6ViZ_oz_A8g

Bakışında vazgeçilmiş şeyler var,
İçinde yanlış anlaşılmış bir şarkı,
Ne yaptılar sana böyle kırgınsın,
Hemen doluyor gözlerin düşününce..

İşte hayat böyle. Yorucu, kırıcı, içinde onlarca gözyaşı, hayal kırıklığı, omuzunda tonlarca yük, kalbinde tonlarca ağrı..
Dönüp bakıyorsun kendine, daha fazla sorguluyorsun kendini ve zamanla her şeyi olduğu gibi, olmadığı kadar bırakmayı seçiyorsun. Vazgeçtiklerin bir zamanlar umudun olan şeylerse zor oluyor geçmesi..
Kalbinde bir harabeyle güzel şeylerin hayalini kuruyorsun ama o hayalleri sığdıracak bir odan bile yok. O yüzden uçup gidiyorlar senden zamansız. Ne sen onlara tutunabiliyorsun ne de onlar sana. Üstelik inadın da kırılmış hayli sıkı sıkı tutamıyorsun artık hiç bir şeyi.

Vay be diyorsun bazen. Başka da bir şey söylemek gelmiyor içinden.

Her şeyin saçma olduğu bir düzende anlam aramak çok yorucu geliyor artık. Rabbim sen her şeyin hayırlısını bilirsine dönüyor dilin bilmem kaçıncı kez. Ömrüme, gönlüme huzur ver, dinlenmek istiyorum ben artık..

Ufacık mutluluklara binlerce tebessüm bırakıyorum, en ufak bir sevinci kollarımı açarak karşılıyorum, seviyorum bu halimi hatta en çok bu halimi seviyorum.

Son düzenleme:
Kahveyi daha çok severim aslında ama bugün çayımı alıp sakin şarkılar dinlemek istiyorum. Şöyle Soner Arıcanın şarkısındaki gibi yormadan, sormadan sevilmek falan..

Sükuneti öyle çok istiyorum ki bugün her şey heyecanını yitirsin mesela, kimse dokunmasın, aramasın, gelmesin kendimle kalayım sadece..

Belki bir kaç satır da bir şeyler yazarım sonra okumadan yırtıp çöpe atarım.. Ne bileyim sanırım uykumu alamadım. Aslında hiç alamıyorum, ne kadar uyusam uykuya doyamıyorum..

Sinirli değilim aksine aşırı bir sakinlik var üzerimde bu anı korumak için ne kadar az konuşsam o kadar iyi..

https://youtu.be/uvqHISGpcZs

İyilikler güzellikler hep beni bulsun, her şey gönlümce olsun ne bileyim yüzümden gülücükler eksik olmasın, gülen yüzüm hiç solmasın, hayat bana ceee der gibi sürprizler yapsın, aynada gördüğüm musmutlu bir kadın olsun hep, gelecek her günüm de bu günümden güzel olsun falan işte.

Ohhh ne güzel dua ettim kendime :gulus:

https://youtu.be/L3HQMbQAWRc

Zaman akıp gidiyor, bazen de alıp gidiyor.. İnançlarımızdan biraz, hayallerimizden, ömrümüzden, en çok da sevdiklerimizden..

Küçücük mutluluklar biriktiriyorum kendimce, kendime yetecek kadar, lütfen zamana yenilmesin onlar..

Geri