Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Güvenmiyorum _ güvensem oy verirdim . Özal denemiş açıkça başarılı olamadim yapmayin demiş .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuan bize küs melnur bey@ibadeath bana kızıyorsun ama bak gene malesef haklı çıktım. Bu ekonomi ile $ ve € asla durdurulamaz, TL dibe vurur demiştim ve bak bugün itibarıyla son tiyatrodan sonra TL $ ve € karşısında en az %10 kaybetti ve kaybetmeye de devam edeceğe benziyor, sadece bugün %6 birden kaybetti.
Algı ile ekonomi yürümez, bu uktidara mahalle bakkalı dahi teslim edilemez batırır.
Biliyorum küs. Sonra biraz yumuşayınca geri döner bize demi @ibadeath? Biz ona doğruları söylüyoruz, Tayyib gibi enayi yerine koymuyoruz.Şuan bize küs melnur beyben artık yazamıyorum o olmadığı için.
gözlerime bakar mısınız? ne görüyorsunuz?Cumhurbaşkanımızın konuşmasından sonra döviz düşüşünü gördüğümde kıpır kıpır oldum, arkadaşlara sordum onlar bir şey yaptılar mı? Yok olm. Lan nasıl?
Forumdaki o tür teknik şeylerden pek anlamıyorum. Hatta kim nerde online sayfasının yerini bile bilmiyorum : d ama öyle bir şey yapılsa elbette iyi olur. Yok olmazsa da seslerimizi duyururuz birbirimize bir şekilde, demokrasilerde çare tükenmez Klara hanım. Yeterki siz mutlu olun : ddd@No Pasaran benim bir önerim var keşke böyle tartışma konularında ses kayıtları gönderebilsekbazen düşündüklerimi yazıya dökerken unutabiliyorum veya duygular tam geçmeyebiliyor ses kayıtlarında o anlık duyguları bile çok net yakalardık
![]()
Ya bu ülkede mutlu olmak mümkün mü @No Pasaran bey az önce açtığım haberi gördüm acayip sinirlendim biz nereye gidiyoruz ya ..Forumdaki o tür teknik şeylerden pek anlamıyorum. Hatta kim nerde online sayfasının yerini bile bilmiyorum : d ama öyle bir şey yapılsa elbette iyi olur. Yok olmazsa da seslerimizi duyururuz birbirimize bir şekilde, demokrasilerde çare tükenmez Klara hanım. Yeterki siz mutlu olun : ddd
Bugün dönem sonu faiz ödemelerinin son günü. Millet dolarını bozdurup ödemesini yapar genelde. Bu minvalde de dolar bir miktar düşer diye düşünüyordum ki yine konuşmadan duramadı;Ya bu ülkede mutlu olmak mümkün mü @No Pasaran bey az önce açtığım haberi gördüm acayip sinirlendim biz nereye gidiyoruz ya ..
Bugün dönem sonu faiz ödemelerinin son günü. Millet dolarını bozdurup ödemesini yapar genelde. Bu minvalde de dolar bir miktar düşer diye düşünüyordum ki yine konuşmadan duramadı;