Hükümetin ekonomi politikası hakkında ne düşünüyorsunuz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Muhalefetin erken seçim için elindeki tek koz dolardı, dolar da tepetaklak olunca ne yapacaklarını şaşırdılar

Son derece muazzam, hârika, fevkaladenin fevkinde.:emoji_thumbsup:

gözler yalan söylemez. ben inandım.

@kLara dolar nasıl yükseliyor kur borsası kapanmamış mı daha
Iba bu saatte $ alım satımı yapmayı dene bakayım oluyormu, hani senin Tayyib diyor ya vatandaş deli gibi $ sattı. Dene ve gör ne kadar yalancı olduklarını.
Daha emekli maaşını almak için, elektirik borcunu ödemek için,.... kuyrukta bekleyen, dövizi genelde döviz bürosunda alan satan milletmi bu saatlerde internet üzerinden $ sattı? Çoğunun internet üzerinden alım satım tecrübesi ve yetkisi dahi yoktur.
Neyse kandırıldıktan vatandaşa kazık attık noktasına geldi Tayyib. Bir ilerleme var diyebiliriz.

Iba bu saatte $ alım satımı yapmayı dene bakayım oluyormu, hani senin Tayyib diyor ya vatandaş deli gibi $ sattı. Dene ve gör ne kadar yalancı olduklarını.
Daha emekli maaşını almak için, elektirik borcunu ödemek için,.... kuyrukta bekleyen, dövizi genelde döviz bürosunda alan satan milletmi bu saatlerde internet üzerinden $ sattı? Çoğunun internet üzerinden alım satım tecrübesi ve yetkisi dahi yoktur.
Neyse kandırıldıktan vatandaşa kazık attık noktasına geldi Tayyib. Bir ilerleme var diyebiliriz.
Hee hee zaten bir internet kullanımı Almanya da yaygın buradakiler internet dahi ne onu bilmiyor

Hiçbirşeyden zerre utanç duymayanlarla siyaset yapıyoruz bu ülkede arsızın haklı , mazlumun haksız sayıldığı bir rejimle.

Şu siyasi konularda o kadar adilesiyorsunuz ki, sizinle bir daha konuşan ibadeath i kondiklesinler yok cahil yok çocuğu var yok zerre utanç duymayan o kadar hadsizlesiyorsunuz ki Forum da siyasetiniz de sizin olsun yeter artık

Şu siyasi konularda o kadar adilesiyorsunuz ki, sizinle bir daha konuşan ibadeath i kondiklesinler yok cahil yok çocuğu var yok zerre utanç duymayan o kadar hadsizlesiyorsunuz ki Forum da siyasetiniz de sizin olsun yeter artık
Yalan mı? Bir kere de sen siyasi konularda trollük yapma. İlk yazdığıma bak ve gör nasıl davrandım? Ciddi ciddi sordum ama sen gene trollüğünü yaptın. Biraz kendini sorgula bize laf etmeden önce.
Tayyip seni de soyup soğana çeviriyor ana çocuklarının geleceğini dahi feda ederek cevap veriyorsun.
Trollüğü birak sen önce çocuk gibi alınganlık yapacağına.

Yahu şu vatandaş dolar sattıda düştü diyenlere sesleniyorum vatandaş o saatte kapalı olan döviz bürolarına gitmediğine göre banka aplikasyonlarından ışlem yaptı. O saatte bankadan yapılan tüm emtia ve döviz alım-satımlarında makas açılır. Mesai saatinden sonraki ilk dakika makas saatidir. Ya anaparadan ya da kardan zarar edilir ama illaki zarar edilir. E bunu bilmiyor muydu şimdi o yozgat nevşehir heleki kayserili yurdum insanıda bile bile zarar etti.
Şunu unutmayın bir ülkede para piyasaları bir banka rezervine eşit derecede değişim gösteriyorsa emin olun o bankanın arka kapısı açık bırakılmıştır, girende çıkanda bellidir. Bir zamanlar demirelin yeğeni girip çıkıyordu elinde hortum bahçe sulamaya falan şimdi devir değişti uzaktan hortumla sulanıyor bahçeler.

Bu yazd
Yahu şu vatandaş dolar sattıda düştü diyenlere sesleniyorum vatandaş o saatte kapalı olan döviz bürolarına gitmediğine göre banka aplikasyonlarından ışlem yaptı. O saatte bankadan yapılan tüm emtia ve döviz alım-satımlarında makas açılır. Mesai saatinden sonraki ilk dakika makas saatidir. Ya anaparadan ya da kardan zarar edilir ama illaki zarar edilir. E bunu bilmiyor muydu şimdi o yozgat nevşehir heleki kayserili yurdum insanıda bile bile zarar etti.
Şunu unutmayın bir ülkede para piyasaları bir banka rezervine eşit derecede değişim gösteriyorsa emin olun o bankanın arka kapısı açık bırakılmıştır, girende çıkanda bellidir. Bir zamanlar demirelin yeğeni girip çıkıyordu elinde hortum bahçe sulamaya falan şimdi devir değişti uzaktan hortumla sulanıyor bahçeler.
Bu yazdıklarını @ibadeath efendi okusun da o akşam yapılan operasyonu, oyunu görsün. Tabii gene trollük yapmazsa.

Bu yazd

Bu yazdıklarını @ibadeath efendi okusun da o akşam yapılan operasyonu, oyunu görsün. Tabii gene trollük yapmazsa.
Anlaşılabilirlik derecesi maksimum derecede basit olan bir şey için çok da kasmaya gerek yok hatta ekonomi gündemini takip etmeye bile gerek yok. Her şey denildi, nasa bağlandı faiz indirildi döviz alım fırsatı oluşturuldu denildi, nasıl olsa rezerv var test ediliyor denildi, dışardan müdahale var denildi, bakan o da yok dedi. Yahu şuda mı düşünülmedi madem garip gureba çarpılacaktı vatandaşın döviz mevduat hesabı açması kısıtlansaydı illede TL illede TL deniliyor madem alt sınır getirilseydide hacimli finansörler alsaydı sadece. Trol dediğin sorgusuz sualsiz itaatkarlardır istemem yan cebime koycudur ayrıca. Uzak olsun.

Siyasal ıslamcılar dini terimleri siyaset malzemesi yapıp _ insanları islam düşmanı yapıyorlar . Nas ayet ve hadis demek .insanlara nas desen nas suresi anlar

Geri