Htc M8 mi Note4 mü?

Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü

Htc M8 Note4?

• Kullanılan toplam oy
    8
Htc M8 mi Note4 mü?

Arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım fakat fiyat olarak note4 bana biraz uzak fakat sizinde önerilerinizi almak isterim.
Hangi telefon daha iyi?

Note 4 ne kadar fiyatı Kuzey? Ben Note 4 kullanıyorum şu anda güzel yani. Şükür ki hiç sıkıntı yaşamadım.

Note 4 ne kadar fiyatı Kuzey? Ben Note 4 kullanıyorum şu anda güzel yani. Şükür ki hiç sıkıntı yaşamadım.

En ucuzu 1,790 TL, m8 in sıfırı olmadığı için ikinci el alacağım oda 600-1000 arası temizliğine göre değişiyor, m8 ram olarak biraz daha iyi ekran boyutu olarakta iyi samsung batarya olarak daha iyi gibi

Note 4, HTC One M8'den daha uzun daha geniş ve daha ince.Ancak One M8, Note 4'ten daha hafif.Note 4'te ekranın etrafında metal köşeler mevcut, One M8 ise alimünyum.Note 4'ün 4 renk seçeneği varken M8'in 3 renk seçeneği var.
Note 4'ün ekran boyutu 5.7 inç, M8'in ise 5 inç.Ekran çözünürlüğünde oklar Note 4'ten yana.Note 4'ün kalemi var, M8'in yok.One 8'in Motion Launch'la "tap-to-unlock" çifte takılamaya ekranı açma özelliği var. Note 4'ün yok.Note 4'ün parmak izi özelliği mevcut, M8'in yok.Note 4'te kalp atışı monitörü var, M8'de yok.Note 4'ün pili, M8'e göre çok daha güçlü. Ancak Gizmag, M8'in pilinin daha uzun ömürlü olduğunu test ettiğini yazdı.Her iki telefonda düşük şarjda pil ömrünü uzatma modlarına sahip.Note 4'ün hızlı şarj özelliği mevcut, One 8'in yok.
İki telefonun da su geçirmeme özelliği yok.Note 4'ün 16 megapiksellik arka, 3.7 megapiksellik kamerasına karşın One M8'in 4 megapiksel (ultrapiksel) arka, 5 megapiksel ön kamerası mevcut.

Note 4, HTC One M8'den daha uzun daha geniş ve daha ince.Ancak One M8, Note 4'ten daha hafif.Note 4'te ekranın etrafında metal köşeler mevcut, One M8 ise alimünyum.Note 4'ün 4 renk seçeneği varken M8'in 3 renk seçeneği var.
Note 4'ün ekran boyutu 5.7 inç, M8'in ise 5 inç.Ekran çözünürlüğünde oklar Note 4'ten yana.Note 4'ün kalemi var, M8'in yok.One 8'in Motion Launch'la "tap-to-unlock" çifte takılamaya ekranı açma özelliği var. Note 4'ün yok.Note 4'ün parmak izi özelliği mevcut, M8'in yok.Note 4'te kalp atışı monitörü var, M8'de yok.Note 4'ün pili, M8'e göre çok daha güçlü. Ancak Gizmag, M8'in pilinin daha uzun ömürlü olduğunu test ettiğini yazdı.Her iki telefonda düşük şarjda pil ömrünü uzatma modlarına sahip.Note 4'ün hızlı şarj özelliği mevcut, One 8'in yok.
İki telefonun da su geçirmeme özelliği yok.Note 4'ün 16 megapiksellik arka, 3.7 megapiksellik kamerasına karşın One M8'in 4 megapiksel (ultrapiksel) arka, 5 megapiksel ön kamerası mevcut.
Himm analiz guzel fakat nediyosun hangisini almak lazim?

En ucuzu 1,790 TL, m8 in sıfırı olmadığı için ikinci el alacağım oda 600-1000 arası temizliğine göre değişiyor, m8 ram olarak biraz daha iyi ekran boyutu olarakta iyi samsung batarya olarak daha iyi gibi

Hım. Ben memnunum valla. Bütçen yetiyorsa al. Hızlı şarj özelliği ile çok çabuk şarj oluyor. Bu yönünü seviyorum. Diğerlerinde var mı bu bilmiyorum.

bence note alman daha ıyı olur ben dahıl bütün kullananlar memnun ancak bu senın hem zevkıne hemde cebıne uygun olmalı . bence kararı kendın ver bütcenı zorlamasın derım
Her zaman samsungtan yapayim fakat bunce buna yetiyor sonucta ikinin ikinci el fikati neredeyse 300-400 tl fark oynuyo gibi

Hım. Ben memnunum valla. Bütçen yetiyorsa al. Hızlı şarj özelliği ile çok çabuk şarj oluyor. Bu yönünü seviyorum. Diğerlerinde var mı bu bilmiyorum.
Bende hep samsung kullandim hizli sarj oluyor arkadasta huwai var adam saatlerce telefonu sarja birakiyor sarji anca oluyor
Samsungta 2 saatte fulluyo pek butce etmiyor gibi bakalim

yeni telefon alsana olm bunların ikisinin de zamanı geçti :asd: hele m8 2 yılı geçti çıkalı.

Kuzey bütçen kısıtlıysa T10, Avea intouch modellerine falan bak. İntouch bayağı makul fiyatlarda ve 4.5G idi.

Htc M8 ile Samsung Galaxy Note 4 arasında özellik olarak epey bir fark olsa da, maddi tarafını düşündüğümüzde fiyat farkına çok ta değmez, diye düşünüyorum. Öte yandan her şey özellik demek değil, bence sağlamlık ta çok önemli ve M8, Note4'e göre daha sağlam bir cihaz.

Mobil cihazlarda günümüzün en büyük sorunu hafıza. M8, 128GB'a kadar hafıza kartı destekleyebiliyorken, Note4'te en fazla 64GB'lık hafıza kartı kullanabilirsin. Ayrıca M8, Note4'e göre az da olsa daha hafiftir. Taşıma kolaylığı da var.

Samsung Galaxy Note 4'ün M8,'e göre öne çıkan özellikleri daha fazla. Note4'te 3GB RAM olduğu için daha hızlı, akıcı bir kullanım olur. Fotoğraf çekimleri M8'e göre daha iyidir. İşlemci konusunda çok fazla fark yoktur; belki %10 daha iyi bir deneyimin olur. Ekran kalitesi de -EMOLED- olduğu için daha parlak ve canlı renkler sayesinde yüksektir. Video kayıtının da 4K olduğunu baz alırsak, kamera kısmında M8'e oldukça fark atıyor diyebiliriz.

Ama baktığın zaman dahili hafıza, internet hızı, uygulama dükkanı, çoklu uygulama çalıştırma, işlemci çekirdek sayısı, ekran boyutu, görüntülü konuşma özelliği gibi özelliklerde ikisinin de birbirinden farkı yok veya çok az bir farkı var.

Yapacağın ekstra harcamaya değmez.

Htc M8 al.

En az 3 gb ramli almak istiyorum kasmamasi için

Ayrıca bakınız:

3GB RAM'e sahip telefonlar:
Huawei G8 (₺1250)
Lg G3 (₺1000 - ₺1500)
Lg G4 (₺1200 - ₺2200)
Xiomi Mİ 5 (₺1500 - ₺1700)
General Mobile GM5 Plus (₺900 - ₺950)
Sony Xperia XA Ultra (₺1400)
Huawei P8 (₺1500 - ₺2000)
Samsung Galaxy A7 (₺1600 - ₺1800)
Casper Via M1 32GB (₺880 - ₺1000)
Sony Xperia M5 (₺1350 - ₺1600)
Huawei P9 Lite Dual (₺970 - ₺1200)
Huawei Honor 7 (₺1200)
Lenovo Vibe S1 (₺1000 - ₺1300)
Lenovo K5 Note (₺950 - ₺1000)
Blackberry Passport (₺1600)
Huawei Mate S 64GB (₺1500)
Htc Desire 830 (₺1300)
Kaan N1 (₺1100)
Piranha IQ Dreams (₺700 - ₺900)

4GB RAM'e sahip telefonlar:
Asus Zenfone 2 (₺1100 - ₺1300)
Casper Via A1 (₺1500)
Asus ZE551ML Zenfone 2 32GB (₺1100)

htc nasil bi telefon bilmiyorum ama note4 onermiyorummm ilk ciktigi zaman aldim pismman oldum 1 sene sonrasinda bozuldu kamerasi sesi falan

Geri