Htc M8 mi Note4 mü?

Konu sahibi son olarak 928 gün önce görüldü

Htc M8 Note4?

• Kullanılan toplam oy
    8
eşim m8 kullanıo ordan bilgi vereyim m8 de görüntülü arama özelliği yok...selfi çubuğuyla kullanmak için program indirmek gerekio geri tuşu da ekranın içinde olduğu için biraz zor aktifleştirioruz biz..resim kalitesini de pek beğenmiyorum sanki ressam tablosu gibi oluo çok ağır bir de ...
bir de epey düştü telefona birşey olmadı
dönerci kedi

m8 de görüntülü arama özelliği yok...selfi çubuğuyla kullanmak için program indirmek gerekio geri tuşu da ekranın içinde olduğu için biraz zor aktifleştirioruz biz..resim kalitesini de pek beğenmiyorum sanki ressam tablosu gibi oluo çok ağır bir de ...
bir de epey düştü telefona birşey olmadı
dönerci kedi

M8'inuygulama üzerinden görüntülü konuşma özelliği var. Bir çok telefonda da öyle. Ama Samsung sanırım hala GSM üzerinden konuşturuyor.

Onun dışında selfie için ekstra uygulama gerektirdiği de doğru ama kameradaki zamanlayıcı da kullanabilirsiniz. Ben uygulama indirmek yerine öyle yapıyorum mesela. Zamanlayıcıdan 5 veya 10 saniye ayarını seçiyorum. 5 veya 10 saniyede çekene kadar zaten poza girmiş olurum.

Öte yandan, artık tuşlar tamamen kalkacak. Samsung ta bu modaya uyacaktır. Çünkü malumunuz kendileri Apple'ı çok yakından takip ediyor ve Apple'da iPhone ürünlerinde tuşu kaldıracak. M8'de tuşları aktif hale getirmek için en alttan yukarıya doğru sürükleme yapmanız gerekiyor. Tuşlar o şekilde açılıyor, el alışkanlığı olursa basitleşir. :)

Htc Eye kullanan birisi olarak kamera sorunu yaşamıyorum ama M8'in kamerasının Note4'ten daha iyi olmadığını biliyorum. :)

Note 4 al o zaman kuzey.

Corona belki parası buna yetiyor alla alla:trip:

bence lg al hepsinden daha iyi ben samsung kullandigima pismanim.

Şey ben dün note 7 aldım muazzam güzel demiş miydim ?:u3:
Orada havalar guzel heralde baksana cok guzel havasini atiyosun :D

o paraya tuşlu telefon alırsın anca :bekle
Hadi lan dayak isteme :D
Note 4 al o zaman kuzey.

Corona belki parası buna yetiyor alla alla:trip:
Param yetmiyo :)

o 2 telefona da yetmiyo ki parası fakirin :p
Destek cik az destek :D
bence lg al hepsinden daha iyi ben samsung kullandigima pismanim.
Lg3 abimde ablamda var hic seri degil 2 gb ram suan kullandigimda var
Ne htc ne samsung alayına İphone :D
Koltuk cik az 3000 e telefon almak kolaysa :D

note 4 de kullandım m8 de...hala note4 kullanmaktayım. m8 in note 4 e göre artı bi özelliği yok diyebilirim. belki kasası daha saglamdır. azıcık da kücüktür. ele sığar. bunun dışında m8'in kamerası üzer. ısınması üzer. pili üzer.

para kısıtlıysa ikinci el note4 al derim 1200 civarına temizlerini bulursun.

Note 7 al

Kredi kartına 72 ay taksit

Geri