Hoşlanılan kişiden soğuma nedenleri

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Buna hemen hemen her şey sebep olabilir.Ancak duygulardan ziyade;tutarsızlık ve samimiyetsizlik sezilince,tüm frekanslar kırmızıya geçebiliyor.

Attığım adıma, gösterdiğim tavra karşılık mırın kırın ediyorsa anında soğurum. Yani soğumak kelimesi hafif bile kalıyor. Ice berg oluyorum resmen ve bir daha asla erimiyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ben yalanını yakaladığım bir insandan soğurum. Eskisi gibi sevemem. Yüzüne de vurmam bazen insanların ama güvenim de kırılır yani.

Aylarca susup sadece tek kelime yazan adamlar ve de seviyorsa bekler hemen vazgeçmez diyen adamlar hakkinda ne düşünüyorsun peki
daha önce de dediğim gibi, istemeyene bahane çok; isteyen dağları deliyor, kesin bilgi.gfjg erkeği kadını pek yok bu işin ama erkekler, her alanda kendilerini kadınlardan daha üstün(?) gördükleri halde, nedense adım atma vb. şeylere gelince elleri ayakları tutmuyor.djkg bırak aylarca, 5 güne bile tahammülüm yok. yatırım tavsiyesidir.fgh

üstteki çok mantıklı bir sebep... hem yazamamış hem anlamamış, benim de haklı sebebim olabilir jbjbj

Sevgiliden soğuma sebepleri değil bahaneleri olmalı..

Heyecan ve tutkunun bitmesi.
Bir süre sonra konuskanliğin kısır döngüye bağlanıp konuşulacak bir konunun kalmamasi.

Nedene gerek bile yok. Birinden, tanışmadan tanıyorsun ısınıyor ve soğuyorsun zaten. Diyaloğa girmeye bile gerek kalmıyor çoğu zaman.
Nasıl bi’ tükenmişliğimiz var ^71

Hoşlandığın kişi ile sevdiğin kişiden soğuma sebepleri farklıdır. Sevdiğin biri ise kısır bir döngü, yaşanan geçimsizlik ve en önemlisi geleceği görememe soğuma sebepleri olabilir. Ancak hoşlandığı kişiye karşı beslenilen duygu biraz daha farklıdır. Bu onu tanıma aşamasıyla devam etmekte olacağından huyunu, konuşmasını, tavrını ve hareketlerini incelersin.
Eğer birinden hoşlanıyorsam, gerek benimle gerek çevresi ile diyaloğuna, hareketlerine konuşmasına ve huylarına dikkat ederim. Eğer kendi kültürüme, yaşam standartlarıma uygun değilse veya ben ona uygun değilsem direkt duygusallığı keserim. Olması gereken de ilerisinin yaşanmaması daha kötü sonuçlara sebep olmaması için soğuma veya soğutmak en makulü :)

Sevmediğim bir kadınla sohbet etmesi falan

Geri