Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mala bağlayıp her şeyi senden beklemesi sinir bozucu kjkhkhjeyleme geçilmeme durumu, beni herkese karşı soğutabilir. dilin söylediği değil, eylemin önemi oluyor benim bütün ilişkilerimde.
Aylarca susup sadece tek kelime yazan adamlar ve de seviyorsa bekler hemen vazgeçmez diyen adamlar hakkinda ne düşünüyorsun pekieyleme geçilmeme durumu, beni herkese karşı soğutabilir. dilin söylediği değil, eylemin önemi oluyor benim bütün ilişkilerimde.
daha önce de dediğim gibi, istemeyene bahane çok; isteyen dağları deliyor, kesin bilgi.gfjg erkeği kadını pek yok bu işin ama erkekler, her alanda kendilerini kadınlardan daha üstün(?) gördükleri halde, nedense adım atma vb. şeylere gelince elleri ayakları tutmuyor.djkg bırak aylarca, 5 güne bile tahammülüm yok. yatırım tavsiyesidir.fghAylarca susup sadece tek kelime yazan adamlar ve de seviyorsa bekler hemen vazgeçmez diyen adamlar hakkinda ne düşünüyorsun peki
Oynak oluşuna şahit olmuşumdur

Hahahahahahahahahhahaha sesli güldüm ya ahahahahahhahhakdkfkflfldopdflfŞurada soğumuştum bi daha eskisi gibi olmadı hiç bi şey jfkdjd
Ekli dosyayı görüntüle 109626