Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoşlandıgınız kişinin sevgilisinin oldugunu öğrenirseniz ne yapardıniz?
Kaşar olmadığım için ayırmam sevgimi içime gömerim. Doğru okudunuz kaşar dedim çünkü kız olsun erkek olsun hayatında biri olduğunu bile bile birisinin ilişkisini bozmaya çalışan kimse benim gözümde kaşarlanmıştır.Kendisini ama aşığım ben aşka sahip çıkıyorum.Ben sevdiysem benimdir diye düşünenlere ise koca bir kahkaha gönderiyorum.Çünkü yarın bir gün kendi başlarına öyle bir şey geldi mi karşı tarafı yerin dibine sokarlar.
Benim sevgilime bu tür stratejik planlarla yaklaşacak olanların ise vay haline.Karakterimle bile döverim.
Değil sevgilisi yakin olduğu başka biri olduğunu gore gore o kişiye yanaşmak basitlikten başka bir şey değil. Bir de bunu arkadaş dediklerimiz yapmiyor mu, hayret ediyorum. Aşkta her şey mubah degildir, azicik karakterli olan için değildir en azindan. Yapmayin, etmeyin.
Öğrendiysem o zaman napim ya kendime bir yerde Ali Nazik Kebabı ısmarlarım. Üstüne de künefe yerim. Çay içerim. Üstüne de cila niyetine Türk kahvesi ısmarlarım, evime gider, uyurum.