Hoşlandıgınız kişinin sevgilisinin oldugunu öğrenirseniz ne yapardıniz?

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

Hoşlandığınız kişinin sevgilisi olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız?

• Umursamam.

Kullanılan: 14 25.5%
  • Unutmaya çalışırım.

Kullanılan: 24 43.6%
  • Sevgilisiyle arasını bozmaya çalışırım.

Kullanılan: 1 1.8%
  • Ona yakın olabilmek için herşeyi yaparım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diger.

Kullanılan: 16 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    55
Bir bardak soğuk su içerim. Ne yapılır başka?

Sanırım rekabeti seviyordum. En son öyle hatırlıyorum. Yanılmıyorsam.

Unutmaya çalışırım.

Duygularima satiri vurur hic olmamis gibi devam ederim.

Selam pelinsu sen mertcandan hoşlanıyorsun ama onun poposu kocaman gel vazgeç bu sevdadan

Daha geçenlerde oldu işte adam evlenme teklifi etmiş ama kız kabul etmemiş bilmiyorum artık :D

Kaşar olmadığım için ayırmam sevgimi içime gömerim. Doğru okudunuz kaşar dedim çünkü kız olsun erkek olsun hayatında biri olduğunu bile bile birisinin ilişkisini bozmaya çalışan kimse benim gözümde kaşarlanmıştır.Kendisini ama aşığım ben aşka sahip çıkıyorum.Ben sevdiysem benimdir diye düşünenlere ise koca bir kahkaha gönderiyorum.Çünkü yarın bir gün kendi başlarına öyle bir şey geldi mi karşı tarafı yerin dibine sokarlar.

Benim sevgilime bu tür stratejik planlarla yaklaşacak olanların ise vay haline.Karakterimle bile döverim.

Fırsat buldukça iletişimde olduklarına "Ayrıldılar mı?" diye sormam, uğraşmam da.
Hırsın akıllıca olanı güzeldir.

Değil sevgilisi yakin olduğu başka biri olduğunu gore gore o kişiye yanaşmak basitlikten başka bir şey değil. Bir de bunu arkadaş dediklerimiz yapmiyor mu, hayret ediyorum. Aşkta her şey mubah degildir, azicik karakterli olan için değildir en azindan. Yapmayin, etmeyin.

Hoşlantı duygusu, kara sevdaya tutulmuş değilim ya, vazgeçerim hem de kolayca:)

ayyy erkek kökü mü kurudu şeycim :pppp

Öğrendiysem o zaman napim ya kendime bir yerde Ali Nazik Kebabı ısmarlarım. Üstüne de künefe yerim. Çay içerim. Üstüne de cila niyetine Türk kahvesi ısmarlarım, evime gider, uyurum.

Hoşlaşmayı bitiririm napim.

Ben soganli cips & mayonez ve ketcapli friet special yerim sonrada hohlarim yuzune dogru .p

edit; yapicak bise yok boynumu buker giderim

Geri