vallahi çok içten yazmış, tebrik ederim… @need sana diyo konunun benle bi alakası yok…aaaa ***cem ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vallahi çok içten yazmış, tebrik ederim… @need sana diyo konunun benle bi alakası yok…aaaa ***cem ama
Beni sever hilal onu Cem'e dedi.vallahi çok içten yazmış, tebrik ederim… @need sana diyo konunun benle bi alakası yok…
Yolda yürürken hergün görüyorsunur yaz günleri ;dEvli değilsek görmem mümkün değil…
Elalemin donunda değil gözüm demek ki sklsms inanır mısın hiç hatırlamıyorum öyle şeyler sjksmYolda yürürken hergün görüyorsunur yaz günleri ;d
İlla hoşlanmana gerek yok yani ;dd
İstanbul’a gel sen ;dElalemin donunda değil gözüm demek ki sklsms inanır mısın hiç hatırlamıyorum öyle şeyler sjksm
Bu bir anımı animsatti.. Lisede begendigim çocuğun beli acilmisti ve boxeri görünüyordu ben de arsız arsız boxerinin göründüğünü söyleyip siritmistim.. o da gözün niye orada ki yapıp göz kirpmisti.. çok utanmıştım öyle söyleyince.. sjxjd demek ki gözüm elalemin donundaymis..Elalemin donunda değil gözüm demek ki sklsms inanır mısın hiç hatırlamıyorum öyle şeyler sjksm
Ne cektin be Ash.Bu bir anımı animsatti.. Lisede begendigim çocuğun beli acilmisti ve boxeri görünüyordu ben de arsız arsız boxerinin göründüğünü söyleyip siritmistim.. o da gözün niye orada ki yapıp göz kirpmisti.. çok utanmıştım öyle söyleyince.. sjxjd demek ki gözüm elalemin donundaymis..
Zaten o çocuğa da hep rezil olmuştum ben ya.. arkadaşım bir sarki yollamış ismi böyle seksli falan komik bir şarkı Msn'de de o zaman ne dinliyorsun özelliği var ben fütursuz aç şarkıyı.. çocuk bunu görüp sen nasil şarkılar dinliyorsun diye yazmasın mi?? yerin dibine falan girmek istemistim o an galiba.. hey gidi masum yıllar.. djxjd