Hoşlandığınız erkeğin boxerının markasının Seher & Tutku olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
türk erkeğisiniz, bekarsınız, sevgiliniz yok, ailenizle yaşıyorsunuz, sağda solda sabahlamalı bi hayatınız yok, aktivite olarak çoğu zaman diğer saplarla birliktesiniz, pantolonunuzu sıyırma ihtimaliniz tuvalet ihtiyacı ve üst baş değiştirme haricinde neredeyse sıfır, maaşınız da 10 bin liracık ve calvin klein de 3'lü boxer'ı 1200 tl'ye satar olmuş; bu durumda "nasıl olsa sevişmem donları"ndan başka rasyonel bir tercih yapma ihtimaliniz = sevişme ihtimaliniz. sosyolojik ve ekonomik sebeplerle en rasyonel yolu seçen hemcinslerime arkalarında olduğumu bildirmek isterim.

Realist bir yorum Sjsjsjs

Benim ki Pazar malı çıktı.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bosverin sizi ilgilendiren icindeki zaten
Marka genel de onde yazdigina gore arkadan egildiginde goremeyecegini var sayarsak, kisi coktan asil marka ile birazdan tanisicak demektir.

Şimdiye dek donumun markasına bakan olmadı. Zaten kızlar cin gibidir, hangi markaları tercih edebileceğinizi eşkalinizden anlarlar.

Yolda yürürken hergün görüyorsunur yaz günleri ;d
İlla hoşlanmana gerek yok yani ;dd
Elalemin donunda değil gözüm demek ki sklsms inanır mısın hiç hatırlamıyorum öyle şeyler sjksm

dona bakıp aramızda ki sınıf farkını öğrenene kadar neden banka hesabında kaç para olduğuna bakmıyoruz?

Elalemin donunda değil gözüm demek ki sklsms inanır mısın hiç hatırlamıyorum öyle şeyler sjksm
Bu bir anımı animsatti.. Lisede begendigim çocuğun beli acilmisti ve boxeri görünüyordu ben de arsız arsız boxerinin göründüğünü söyleyip siritmistim.. o da gözün niye orada ki yapıp göz kirpmisti.. çok utanmıştım öyle söyleyince.. sjxjd demek ki gözüm elalemin donundaymis..
Zaten o çocuğa da hep rezil olmuştum ben ya.. arkadaşım bir sarki yollamış ismi böyle seksli falan komik bir şarkı Msn'de de o zaman ne dinliyorsun özelliği var ben fütursuz aç şarkıyı.. çocuk bunu görüp sen nasil şarkılar dinliyorsun diye yazmasın mi?? yerin dibine falan girmek istemistim o an galiba.. hey gidi masum yıllar.. djxjd

Bu bir anımı animsatti.. Lisede begendigim çocuğun beli acilmisti ve boxeri görünüyordu ben de arsız arsız boxerinin göründüğünü söyleyip siritmistim.. o da gözün niye orada ki yapıp göz kirpmisti.. çok utanmıştım öyle söyleyince.. sjxjd demek ki gözüm elalemin donundaymis..
Zaten o çocuğa da hep rezil olmuştum ben ya.. arkadaşım bir sarki yollamış ismi böyle seksli falan komik bir şarkı Msn'de de o zaman ne dinliyorsun özelliği var ben fütursuz aç şarkıyı.. çocuk bunu görüp sen nasil şarkılar dinliyorsun diye yazmasın mi?? yerin dibine falan girmek istemistim o an galiba.. hey gidi masum yıllar.. djxjd
Ne cektin be Ash.

Tutku adında biri olsaydı hayatımda da gösterseydim bak adını yazdırdım diye.

Seher yıldızı don giyen adamla karsilasma ihtimaliniz yoktur. Korkmayın. Sizinle aynı ekosistemin adamları değiller.

Ortalıkta o kadar çok süper skinny giyen acayip kılıklı tip var ki yakın bir gelecekte sayıları gitgide azalan Seher Yıldızı iç çamaşır giyen regular fit 3/10 erkekler çok kıymete binecek.

Geri