Kavga edilecek konu açacak kadar fenasınnn kjkjknAy benim konumda kavga cikarmayin...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kavga edilecek konu açacak kadar fenasınnn kjkjknAy benim konumda kavga cikarmayin...
Kim kim kim fjjfjfjEvet evet
Hahahahhaha
Bide şey var dm atıyo sonra atarlanıp gidiyo sonra bidaha dm atıyo atarlanıp gidiyo jskdkdkdkdkkx neyssss xd
Te ne zaman açmışım ya millet de ne dolmuş herkes birine giydiriyor inceden hdjsjdjdKavga edilecek konu açacak kadar fenasınnn kjkjkn
Triggerlanır şimdi yine boşver kskdkdkdKim kim kim fjjfjfj
Ayy buna bişey diyemedim şuvan az atar gider yapıyorum da ben aiptir sölemesi kjkjEvet evet
Hahahahhaha
Bide şey var dm atıyo sonra atarlanıp gidiyo sonra bidaha dm atıyo atarlanıp gidiyo jskdkdkdkdkkx neyssss xd
8 milyar insan var dünyada, devam kardeşim. Yeni rota belirle hemencecik. Geçmiş olsun.Dün yaşadım bunu.Hoşlandığım demeyelim de ilgilendiğim birinin ilgisini çekmemişim demek ki. Kötü düşünüyor muyum? Asla. Hayırlısı olsun <3
8 milyar insan var dünyada, devam kardeşim. Yeni rota belirle hemencecik. Geçmiş olsun.
Ay gözlerim yaşardı şöyle medeni insanlar görmeyeli… jfjfjfÖyle tabi. Niye kötüleyelim bu insanları. Aslında ne kadar tezat değil mi?
Hoşlanıyorsun, ilgini çekiyor yani güzel geliyor. Gidip bir şansını deniyorsun. Ret ettiğinde kötülüyorsun. Halbuki değişmedi ki o insan? Hoşlandığın hoşuna giden sana güzel gelen insan hala. Sadece seni istemedi yani.
Garip mevzular reis.
Evet, bazen hırs yapıyor insan. Sitem ediyor falan fıstık, ama diğer türlü boklamak ayıp.Öyle tabi. Niye kötüleyelim bu insanları. Aslında ne kadar tezat değil mi?
Hoşlanıyorsun, ilgini çekiyor yani güzel geliyor. Gidip bir şansını deniyorsun. Ret ettiğinde kötülüyorsun. Halbuki değişmedi ki o insan? Hoşlandığın hoşuna giden sana güzel gelen insan hala. Sadece seni istemedi yani.
Garip mevzular reis.
2019 yılında görüşümü yazmışım ve hiç kimsenin kendi duyguları nedeni ile bir başkasına dayatmada bulunma ya da beklenti içine girme hakkı bulunmamaktadır.Bazı erkeklerde maalesef böyle bir davranışa rastlanıyor ve özellikle kendinden emin olduğunu iddia eden erkeklerde çok daha fazla fakat ortada bir çelişki var. İnsan kendinden emin ise başkasının tavrına bu kadar tepkili olamaz.
Parasına, kariyerine ya da yakışıklılığına güvenen erkeklerde daha çok rastlanan bir durumdur çünkü kendi bakış açılarına göre her şeye sahipler ve hiçbir kadın onlara "Hayır" diyemez. Böyle bir cevap alındığı zaman da maalesef seviyeyi aşağılara çekiyorlar. Tabii ki genelleme yapılamaz ve olgunlukla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Bazı erkeklerin her tavrı kişisel almamayı ve kompleks yapmamayı öğrenmesi gerekiyor. Kadınlarda da var tabii, sadece erkekler özgü bir durum değil.
Öyle bir döneme denk geldik ki yapması gerekeni yapınca tebrik ediyoruzzz offfff dönem çok zor20 li yaşlarda bir çocuğu çok kibar red etmiştim olmay diye o da gözlerime bakip canin sağolsun demişti hiç cirkeflesmeden gitmişti asil insanlarda var )