Hoşlandığı kadın yüz vermeyince hemen kötüleyen erkekler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Evet evet
Hahahahhaha
Bide şey var dm atıyo sonra atarlanıp gidiyo sonra bidaha dm atıyo atarlanıp gidiyo jskdkdkdkdkkx neyssss xd

Yuz vermemek var yuz vermemek var simdi yani yuruyen ego cok bilirsiniz
Yazan cikmaz dimi

Dün yaşadım bunu. :D Hoşlandığım demeyelim de ilgilendiğim birinin ilgisini çekmemişim demek ki. Kötü düşünüyor muyum? Asla. Hayırlısı olsun <3

• Kahkaha
Tepkiler: ne
8 milyar insan var dünyada, devam kardeşim. Yeni rota belirle hemencecik. Geçmiş olsun.

Öyle tabi. Niye kötüleyelim bu insanları. Aslında ne kadar tezat değil mi?

Hoşlanıyorsun, ilgini çekiyor yani güzel geliyor. Gidip bir şansını deniyorsun. Ret ettiğinde kötülüyorsun. Halbuki değişmedi ki o insan? Hoşlandığın hoşuna giden sana güzel gelen insan hala. Sadece seni istemedi yani.

Garip mevzular reis.

Hoşlanıyorsun, ilgini çekiyor yani güzel geliyor. Gidip bir şansını deniyorsun. Ret ettiğinde kötülüyorsun. Halbuki değişmedi ki o insan? Hoşlandığın hoşuna giden sana güzel gelen insan hala. Sadece seni istemedi yani.

Garip mevzular reis.
Ay gözlerim yaşardı şöyle medeni insanlar görmeyeli… jfjfjf

Garip mevzular reis.
Evet, bazen hırs yapıyor insan. Sitem ediyor falan fıstık, ama diğer türlü boklamak ayıp.
Hemen herkes, seçilmek değil de seçmek istiyor insan ilişkilerinde.. bu yanılgıya herkes düşüyor.
Kendinden hoşlanan, ilgilenen kişilere pek şans vermiyor insanlar.

Bu tür bir davranış olgun bir birey olmadığını ve kişideki saygı eksikliğini gösterir. Olgun bir insan reddedilmeyi saygıyla kabul eder ve karşı tarafa zarar vermek yerine duygularını anlamaya çalışmalıdır. Bir erkeğin hoşlandığı kadının ilgisini çekemediğinde onu kötülemesi aynı zamanda empati yeteneğinin yetersiz olduğunu da işaret eder. Empati yapabilen biri reddedilme durumunda karşı tarafı kötülemek yerine onun duygusal durumu ve tercihlerine saygı duyar. Birinin(kadın veya erkek) ilgisini çekememek o kişiyi kötülemek için bir neden olmamalıdır.

Bazı erkeklerde maalesef böyle bir davranışa rastlanıyor ve özellikle kendinden emin olduğunu iddia eden erkeklerde çok daha fazla fakat ortada bir çelişki var. İnsan kendinden emin ise başkasının tavrına bu kadar tepkili olamaz.

Parasına, kariyerine ya da yakışıklılığına güvenen erkeklerde daha çok rastlanan bir durumdur çünkü kendi bakış açılarına göre her şeye sahipler ve hiçbir kadın onlara "Hayır" diyemez. Böyle bir cevap alındığı zaman da maalesef seviyeyi aşağılara çekiyorlar. Tabii ki genelleme yapılamaz ve olgunlukla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.

Bazı erkeklerin her tavrı kişisel almamayı ve kompleks yapmamayı öğrenmesi gerekiyor. Kadınlarda da var tabii, sadece erkekler özgü bir durum değil.
2019 yılında görüşümü yazmışım ve hiç kimsenin kendi duyguları nedeni ile bir başkasına dayatmada bulunma ya da beklenti içine girme hakkı bulunmamaktadır.

Cinsiyetçi bir durum değil,insan zaten ulaşamadığı her şeye çamur atar.Ya hırsından ya da kibrinden.

20 li yaşlarda bir çocuğu çok kibar red etmiştim olmaz diye o da gözlerime bakip canin sağolsun demişti hiç cirkeflesmeden gitmişti asil insanlarda var )

20 li yaşlarda bir çocuğu çok kibar red etmiştim olmay diye o da gözlerime bakip canin sağolsun demişti hiç cirkeflesmeden gitmişti asil insanlarda var )
Öyle bir döneme denk geldik ki yapması gerekeni yapınca tebrik ediyoruzzz offfff dönem çok zor

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ÖZÜR DİLERİM DE BEN BİRİNE FOTOĞRAF ATACAĞIM VE BENDEN HOŞLANMAYACAK?

Lezbiyen galiba , ki, o bile...

E peki...

Vedalar doğru değil.

Buna mukabil ben O'nu kötüleyeceğim?
3 gün kendimi kötülerim. Ben derim meğer hiç güzel değilmişim, yalanmış her şey, ah vah diye 35 konuya yazarım.

Hıh, yüz vermeyecekmiş... OLDU.

Geri