Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yüz vermeyerek kadının iyi ki de yüz vermediği erkektir.
Ben bu tiplerin hırslı ve istediğini elde edemeyince çılgına dönen insanlar olduğunu düşünüyorum. Yani, başarısızlık veya reddedilmek onlar için büyük hayal kırıklığıdır.
Ya burada kime ne anlatıyorsunuz ? Başka konularda savaş tamtamlığı yapan 3-5 insan kadınıyla-erkeğiyle ataerkiye ilişkilerinizde ve hayatınızın her alanında içselleştirmişsiniz zaten. Söz gelimi kadına dönük her türlü siddet olunca da samimi olmayan konular üzerinden yine aynı kitleye çalıp-oynuyorsunuz.Bahsi geçen mevzu tamamen erkeÄ£in egemenligini yitirme kaygısıdır. Bu yüzden her türlü şiddetinde, tecavüzünde, köle olarak kullanmasinda, öldürmesinde cevap alamayinca çirkinleşmesinde yatan psikoloji "üstünlük" saplantısıdir.
Peki bunu tespit ederken toplumsal olaylara yaklaşimınızda erkek şiddetini ne kadar yerin dibine sokabiliyorsunuz. Ataerkiyi bir yandan eleştirirken, diğer yanda yücelttiğinizin bile farkında deÄ£ilsiniz bana kalırsa.Ben takılinca neden alaycı oluyorum Lupe ?
İfşa istiyoruz kuru gürültü yapmayın
tamam.
Atsana
ay hepsinide siliyorum yeni bir şey düşerse atıcam sjsnsjxj
:225379y6w35qeqt1:
Ok ifşa edelim konu açın sapıkları ifşa edelim benim olduklarımı atma ama
Oğullarınıza: Karşı cinse saygı duymayı öğretin. Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin. Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin. Dokunmaktan korkmamasını öğretin. Sevmenin değer verme olduğunu öğretin. Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin. Hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin. Ama bunları önce kendi içinizdeki "çocuğa" öğretin. Sevgili sonraki kuşaklar! Eğer bizden; daha doğrusu bizim olduğumuzdan daha adil, daha barışçı ve daha akılcı değilseniz, canınız cehenneme.