Hoşlandığı kadın yüz vermeyince hemen kötüleyen erkekler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Takıntı haline geliyorsunuz red ettikçe.
Ürkütücü buluyorum o zaman. Yol, yordam bilen insanlar lazım çevrede. Bu "leş'ler "de konteynera.

Bunun daha berbat halini kadınlar yapar.
Aşk ve intikamda kadınlar daha canavardır. -Nietzsche-

Bakın efendi bir şekil de reddersiniz ve size direk ulaşamadığı için küfür eder haklısınız , çünkü reddedilmek "insan karısını çalıştırırmı olum erkek adamsın sen ağırlığını koyucaksın" diye yetiştirilen öz güvensizlerin korkulu rüyasıdır. Hatanın kendilerinde olduğunu bildiklerinden öfkelidirler , adamın motto [ARGO]************[/ARGO]-hadise-idda oynamak üçgeninden ibarettir.

Ama dediğim gibi "ilgiden hoşlanıyorum" diyen bir arkadaşım gibi , isteği kabul edip gelen selama cevap yazmassanız bu tarz şeyleri yaşamaya zemin hazırladığınızdan kendi bencilliğinizin kurbanı olursunuz. Şimdi kadına şiddetin hat safada olduğu bu günler de söylemek biraz zor ama "Merhaba" bir asılma cümlesi değildir.

Bir de profil fotosunda "travis fimmel" gibi fotoğrafını koyan burak için "naber bebeğim" e ışık yakanlar var.
Yani çoğu zaman görüntüden ötürü katlanılan abazanları da buyur edenler oluyor. O adam ne yaparsa yapsın o fotosu için bile konuşulur çoğu zaman.

Bir de "merhaba" yazana "merhaba değil gevşek s.a diceksin" diğenler var. Yani var da var.
Hiç biri erkeğin yaptığı reddedilme evresinde ki çirkefliği geçemez kabul ama feminizm olgusunu biraz daha farkındalık ile inceleyin.

• Beğen
Tepkiler: Aze
O tip insanlarr için yüz vermeyen kezban yüz veren peynir

"Hoşlandığı kişi yüz vermeyince hemen kötüleyen insan." başlık ve içerik bu şekilde daha güzel olabilirdi.

Her istediğini ağlayarak elde eden çocuklar büyüyünce böyle oluyor işte.

Nasil kötülüyorlar?

yine bir şeyler kaçırdım hissine kapıldım.

"Hoşlandığı kişi yüz vermeyince hemen kötüleyen insan." başlık ve içerik bu şekilde daha güzel olabilirdi.

Her istediğini ağlayarak elde eden çocuklar büyüyünce böyle oluyor işte.

Doğrudur ama ben direkt erkekleri konu aldım,kadınların bir ton sözlük konusu açılınca da aynı hassasiyeti göstermenizi beklerim.

Bir kız kurusu sanrısı da olabilir.
İşitsel ya da görsel.

Bakın efendi bir şekil de reddersiniz ve size direk ulaşamadığı için küfür eder haklısınız , çünkü reddedilmek "insan karısını çalıştırırmı olum erkek adamsın sen ağırlığını koyucaksın" diye yetiştirilen öz güvensizlerin korkulu rüyasıdır. Hatanın kendilerinde olduğunu bildiklerinden öfkelidirler , adamın motto [ARGO]************[/ARGO]-hadise-idda oynamak üçgeninden ibarettir.

Ama dediğim gibi "ilgiden hoşlanıyorum" diyen bir arkadaşım gibi , isteği kabul edip gelen selama cevap yazmassanız bu tarz şeyleri yaşamaya zemin hazırladığınızdan kendi bencilliğinizin kurbanı olursunuz. Şimdi kadına şiddetin hat safada olduğu bu günler de söylemek biraz zor ama "Merhaba" bir asılma cümlesi değildir.

Bir de profil fotosunda "travis fimmel" gibi fotoğrafını koyan burak için "naber bebeğim" e ışık yakanlar var.
Yani çoğu zaman görüntüden ötürü katlanılan abazanları da buyur edenler oluyor. O adam ne yaparsa yapsın o fotosu için bile konuşulur çoğu zaman.

Bir de "merhaba" yazana "merhaba değil gevşek s.a diceksin" diğenler var. Yani var da var.
Hiç biri erkeğin yaptığı reddedilme evresinde ki çirkefliği geçemez kabul ama feminizm olgusunu biraz daha farkındalık ile inceleyin.

Olayı çok başka başka yönlere çekmişsiniz,ben anlatamıyorum sanırım.
Öncelikle merhaba vs ile biten bir olay değil bu ve sosyal medya ile de bitmiyor yani engelleyip kurtulamıyorsun.
Bela olan eski sevgililer mesela,git dersin anlamaz her yerden engellersin kapında biter gibi gibi.
Sonrasında sosyal medyada ya da mahallede seni kötüler yapmazlar mı sahiden? Ne kadar temizmiş bu erkekler.
Adını çıkarır duymadığın küfürleri duyarsın o da yetmez iftiraya uğrarsın ve belki de çok daha fazlasını yaparlar.
Ben olayın tamamen asıl sorunlu olan kısmına değinmek istedim ama espirisine attığım bir görüntünün mağduru oldum sanırım.
Evet dediğiniz şekilde kadınlar da var buna hak veriyorum bakın ama benim bu mesajında dediğim olayda da bu erkeklere hak verirseniz o da sizin düşünceniz.

Olayı çok başka başka yönlere çekmişsiniz,ben anlatamıyorum sanırım.
Öncelikle merhaba vs ile biten bir olay değil bu ve sosyal medya ile de bitmiyor yani engelleyip kurtulamıyorsun.
Bela olan eski sevgililer mesela,git dersin anlamaz her yerden engellersin kapında biter gibi gibi.
Sonrasında sosyal medyada ya da mahallede seni kötüler yapmazlar mı sahiden? Ne kadar temizmiş bu erkekler.
Adını çıkarır duymadığın küfürleri duyarsın o da yetmez iftiraya uğrarsın ve belki de çok daha fazlasını yaparlar.
Ben olayın tamamen asıl sorunlu olan kısmına değinmek istedim ama espirisine attığım bir görüntünün mağduru oldum sanırım.
Evet dediğiniz şekilde kadınlar da var buna hak veriyorum bakın ama benim bu mesajında dediğim olayda da bu erkeklere hak verirseniz o da sizin düşünceniz.

Yazım da "o" erkeklere hak vermediğim açıkca belli bir anlatım da , benim anlatmak istediğim o tarz erkekler yüzünden herkese aynı davranan kadınlar. Bazıları o evreyi geçirmeden de yapabiliyor. Peki tek taraflı olarak konuyu ele alalım;
Tabi ki söyledikleriniz doğru , erkekler çirkefleştiklerinden öldürmeye kadar götürüyorlar durumu.
Yanlışlıkla atmasaydınız da bu anlattığım mevcut durumu değiştirmeyecekdi. Çünkü caps den önce süregelen bir durum olduğunu siz de biliyor sunuz.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ya burada kime ne anlatıyorsunuz ? Başka konularda savaş tamtamlığı yapan 3-5 insan kadınıyla-erkeğiyle ataerkiye ilişkilerinizde ve hayatınızın her alanında içselleştirmişsiniz zaten. Söz gelimi kadına dönük her türlü siddet olunca da samimi olmayan konular üzerinden yine aynı kitleye çalıp-oynuyorsunuz.Bahsi geçen mevzu tamamen erkeÄ£in egemenligini yitirme kaygısıdır. Bu yüzden her türlü şiddetinde, tecavüzünde, köle olarak kullanmasinda, öldürmesinde cevap alamayinca çirkinleşmesinde yatan psikoloji "üstünlük" saplantısıdir.

Peki bunu tespit ederken toplumsal olaylara yaklaşimınızda erkek şiddetini ne kadar yerin dibine sokabiliyorsunuz. Ataerkiyi bir yandan eleştirirken, diğer yanda yücelttiğinizin bile farkında deÄ£ilsiniz bana kalırsa.Ben takılinca neden alaycı oluyorum Lupe ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bu konu üç bölüme ayrılır cahiller, susun bakalım.
1. Bölüm : Hatunu tavlamak için her türlü yalakalık yapılır, bütün ince detaylar düşünülür, onun herkesten farklı olduğunu, daha önce hiç böyle hissetmediğini söyler.
2. Bölüm : Flört bölümü olur, ikna etmek için arizona kertenkelesi gibi şirin tavırlar ile dikkatini çekmeye çalışır, çok güzel olduğu sürekli söylenir, cilveleşme hat safhada olur. Sürekli kendinden bahseder ve iyi özelliklerini göstermeye karşıya empoze etmeye çalışır. Kıskançlık gösterir her duruma, sahipleniyor imajı verir.
3. Bölüm : Sevgili olma yada yol ayrımı olan kısım, sevgili olunursa ilgi alaka yavaş yavaş azalmaya başlar. Rutine biner her şey. Aksi durumda ise yani reddetti diyelim, işte o zaman peynir demeye başlar ilk önce, çeşitli örnekler ile kıyas yapmaya başlar, sonrasında küfür ve tehtid gelir, hele ki en büyük silah sanal sevişme varsa tamam :) sonrası malum işte. Peki ben nereden biliyorum ulan bunları..
- Reddetti diye üzülmeyin gençler, önemli olan o cesareti göstermek, hep olmaz diye diye güzel kadınları başkası kapıyor!
- En önemlisi hemen hemen bütün kadınlar birbirine benziyor, şansınızı başkasında deneyin. Çok fazla alternatif var arkadaşlar.

Geri