Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hı hı okumamız olmasa belki inanırdık, kendini yeterince iyi savunabilmene.
Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatıyorlar.Nasil kötülüyorlar?
Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatıyorlar.
"Hoşlandığı kişi yüz vermeyince hemen kötüleyen insan." başlık ve içerik bu şekilde daha güzel olabilirdi.
Her istediğini ağlayarak elde eden çocuklar büyüyünce böyle oluyor işte.
Doğrudur ama ben direkt erkekleri konu aldım,kadınların bir ton sözlük konusu açılınca da aynı hassasiyeti göstermenizi beklerim.
Nasil kötülüyorlar?
Şu alaycı tavrını keser misin?
Bak senin de kusurun bu mesela.//
Bakın efendi bir şekil de reddersiniz ve size direk ulaşamadığı için küfür eder haklısınız , çünkü reddedilmek "insan karısını çalıştırırmı olum erkek adamsın sen ağırlığını koyucaksın" diye yetiştirilen öz güvensizlerin korkulu rüyasıdır. Hatanın kendilerinde olduğunu bildiklerinden öfkelidirler , adamın motto [ARGO]************[/ARGO]-hadise-idda oynamak üçgeninden ibarettir.
Ama dediğim gibi "ilgiden hoşlanıyorum" diyen bir arkadaşım gibi , isteği kabul edip gelen selama cevap yazmassanız bu tarz şeyleri yaşamaya zemin hazırladığınızdan kendi bencilliğinizin kurbanı olursunuz. Şimdi kadına şiddetin hat safada olduğu bu günler de söylemek biraz zor ama "Merhaba" bir asılma cümlesi değildir.
Bir de profil fotosunda "travis fimmel" gibi fotoğrafını koyan burak için "naber bebeğim" e ışık yakanlar var.
Yani çoğu zaman görüntüden ötürü katlanılan abazanları da buyur edenler oluyor. O adam ne yaparsa yapsın o fotosu için bile konuşulur çoğu zaman.
Bir de "merhaba" yazana "merhaba değil gevşek s.a diceksin" diğenler var. Yani var da var.
Hiç biri erkeğin yaptığı reddedilme evresinde ki çirkefliği geçemez kabul ama feminizm olgusunu biraz daha farkındalık ile inceleyin.
Olayı çok başka başka yönlere çekmişsiniz,ben anlatamıyorum sanırım.
Öncelikle merhaba vs ile biten bir olay değil bu ve sosyal medya ile de bitmiyor yani engelleyip kurtulamıyorsun.
Bela olan eski sevgililer mesela,git dersin anlamaz her yerden engellersin kapında biter gibi gibi.
Sonrasında sosyal medyada ya da mahallede seni kötüler yapmazlar mı sahiden? Ne kadar temizmiş bu erkekler.
Adını çıkarır duymadığın küfürleri duyarsın o da yetmez iftiraya uğrarsın ve belki de çok daha fazlasını yaparlar.
Ben olayın tamamen asıl sorunlu olan kısmına değinmek istedim ama espirisine attığım bir görüntünün mağduru oldum sanırım.
Evet dediğiniz şekilde kadınlar da var buna hak veriyorum bakın ama benim bu mesajında dediğim olayda da bu erkeklere hak verirseniz o da sizin düşünceniz.