ÜSözlük HosgeldinHarunAbi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benden yaşça küçük. Kendisini ve siyasi görüşünü hiç sevmem. Bölücü olduğuna dair söylentiler var da onlara sonra değinirim. (İroni was here)

Bir yaş ile olgunluk sınırına ulaştığımı iddia edene kadar pek bir seviyordum bu şapşal şeyi.
Yok sana övgü falan!1!!

Gözlem yapmayı ve insanların psikolojisini merak eden biri olarak bir çok kez konuşmak paylaşmak istemişimdir fakat şöyle doyasıya dolu dolu sohbet etmişliğimiz de yok gibi bir şey. Ya da ben doyamıyorum bilemedim. lkjshdjkl
Düşünce yapısının diğer insanlardan farklı olduğunu gözlemleyebildim ama. En sevdiğim tarafı ise eleştirirken dahi takındığı naif kibar tavrı olmalı.
Arada bir eşeklik yapmıyor da değil hani. Kitap gibi kadınım doyasıya okuması gerekirken bir sayfa açıyor iki cümle okuyup bir diğerine geçiyor falan. Yapma öyle işte yapma!1!! Üzülüyorum. alksjhdjkl
Kendini hissettiklerinde arayan insan olduğunu düşünmüşümdür birçok kez. Dışarı karşı sert bir görünüm sergilesen de hassas ve koruyucu bir yapın olduğunu da. Zengin bir duyarlılığa sahip olduğunu da. Mükemmel algılama yetisi olan seni olgunluğuna rağmen gizleyemediğin sempatinden öpüyorum genç. .p
Umutlu kalmaya iyi olmaya çabala lütfen.
Varlığının devamını diliyor huzurdan ayrılıyorum.

Adam bir kere zeki ve üslüp sahibi. Bir tarzı var.
Fruko içek mi havalar ısındı çay hararet yapar :D
Yerimde gözü var. Sıkıntı yok tüm bildiklerimi ögretirim. Gençlerin önünü açmak lazım.

Bir de Arpes ile isimlerini karıstırıyorum :D Yaşlandık mı ne olduysa.

Ah biz niye hiç tanışmadık:hih:
Yorumlarını beğendiğim üyelerden:cici:

Nickini ilk başta garip bulsamda alıştım , farklı düşünmeyi seven birisi gördüğüm kadarıyla :)

Tartışma konularında kimseyi rencide edecek bir şey asla yapmaz fikrini sunar ve savunur saygılı bir şekilde diğer arkadaşların aksine. Dikkatimi çeken nadir üyelerden.

Uslubu takdir edilesi, beyefendi kimliğini asla kaybetmeyen, saygıda kusur etmeyip saygıyı fazlasıyla hak eden nadir "erkek" üyelerden. :p

Nerde bu adam? Tartışmalardaki yorumlarını özledik..

tarzsın diyorum ivana gibi diyorum hem de. ama yoklugu belli oluyor.

Eskiden ne güzel tartışırdı böyle betona çivi çakar gibi, yavaş yavaş ama etkili.

Şimdi öyle mi?

Salak bu çocuk, okültizme falan kayacak.

Ben Serhati severim. Düşüncelerine uslubuna son derece saygım var. Keşke çevremde yakınımda bir yerde olsaydı da yakindan tanima şansım olsaydı dediğim kişilerden biri. Bir kaç kez beni yanlış anlamış olsa da (benim kendimi ifade edememis olmamdan ötürü ) düşüncem değişmedi

Yeryüzünde en olumsuz düşünceyi bile güzel bir uslup ve dille anlatmaya çalışırsan meşruluğu yok olur o düşüncenin.
Şahsımca bu arkadaş görüşlerini en azından saygıyı hakkedecek şekilde dile getiriyor.
Sindiremeyenlere kulak asmaması ayrı bir güzellik
Herşey gönlünce olsun inşallah

Bu forumda saygı duyduğum nadir insanlardan biri.

Forumda kıskandığım ikinci kişi.
Bu kadar samimiyet bu kadar yakınlık az öte dur be. sdfgshf
Yeter senelerdir düşmemişsin yakasından. :p

Duruşu ve tarzı saygı duymak için fazlasıyla yeter. Bakmayın siz onun nickinin soğukluguna aslında kaymak gibi adamdır :p
Yakında karşılıklı çay höpürdekmek ümidiyle.

Nickini her gördüğümde
"Saygılar bizden abi" demek geliyor içimden.
Tanışmadım ama tanışacağım umutluyum bu konuda :)
Yorumlarını beğenerek okuyorum, iyi ki varsın

Geri