ÜSözlük HosgeldinHarunAbi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İyi kötü Ortadoğu'da bir insanın sahip olduğu ortalama ömür kadar vakit geçirdiğim insan.

Tanıdığım günden beri çok severim. Her alanda her kararımda her çelişkimde ilk danıştığım kapı kendisinin kapısı olur. Çok bildiğinden ettiğinden değil ama, çok güvendiğimden.

Fikri her zaman önemlidir benim için. Belki de en radikal tartışmalarımı, en sert üslubumu gösterdiğim kişi olmasına rağmen -keza kendisi de bana hep "olum sen salak mısın" ile başlar cümleye slkdaskladasj- ifadesini en beğendiğim insanlardandır bu hayatta.

Dışarıya karşı ciddi, mesafeli, çekingen bir sığır olsa da kendisi aslında mizahın da, fikrin de, anlayışın da babasını barındırır karakterinde.

Düşündüm buraya hiç ciddi bir şeyler yazmamıştım, hadi bak ciddiyet gecem bu kaptın övgüleri etiketlenmeyen arkadaş.

Gerçi düşününce yüzüne de söylemedim herhalde hiç böyle şeyler, biz o kadar geniş adamlar değiliz demek ki. Ayrıca şımarıyorsun hemen, kıskanıyorsun falan.

İlgi arsızı x. (x yerine dilediğin Şehmus küfrünü oturtabilirsin.)

Not: Daha fazla düğün şakası da yok. lksdfjsa

Not2: Forumda ilk ve muhtemelen tek olacak banını benim atmama izin verdiğin için thnx for share.

Not3: Because he is a fucking legend about banlanmamak

Not4: Oku bak burayı daha bir 10 yıl yazmam yani. Etiketlenmiyorsun da.

Not5: Formaliteden de olsa @hosgeldinharunabi

Not6: Kıskanma diye yazdım. skalddsad

Bu ismin bi anlamı varmı yada bi espirisi filan

Bu adamı bile kızdırıp küstürdünüz ya helal olsun size. Tanışmıyoruz; ama düşüncelerini ifade ederken hakaretler savurmadan, gerekçeli kanıylarıyla sunması takdir edilesi ve hayran olunası. Çok olgun ve aklı başında biri gibi duruyor.

Bence burda kalması gereken en baş karaktersin.
Arpesin ekürisi. Nasıl dayanıyo Arpes'e acaba? ljksljksljks

Şaka bir yana kimseyi takma, görmezden gel. Her şey dilediğin şekilde olur umarım.

Aslında bugün kötü bir sürpriz hazırlamıştım ( Arpes :D ) son anda yırttı. Ayrıca bugün ki itirafı bir harikaydı :p

Sohbet ettikçe edesin geliyor :p

Şu forumda @HosgeldinHarunAbi ve birkaç kişi dışında düşüncelerini,kavgalarını bu denli seviyeli aktarabilen birileri daha olduğunu düşünmüyorum. Sözlüğüme yazana kadar buraya yazmakta tedirginlik yaşamıştım çünkü gram sohbetimiz olmadı kendisiyle. -ama uzaktan uzağa takip ediyordum. Eski forumdan da biliyorum kendisini fakat müzik zevkinin bu denli mükemmel olması beni şaşırttı.
Buradan ayrılmaması dileğimdir..

ecLipse den sonra yorumlarını beğendiğim kişi. Hep böyle devam güzel örneksiniz bana.

Yaklaşık iki saat önce verdiği sarma sigara ile ölüyordum xd
tşklr koca yürekli adam yine gelicem sgdjfjg

Serhat bir şey yazamadım. Bende kalsın, herkes te bilmesin diyeceğim ama bilen de biliyor hani.p

Binottabi: sarmasigaravebensizbilmemanlatabildimmi.p

Yorumları okunası,olaylara bakış açısı takdir edilesi kişi.

Sevgiler.

arpes in kankisi (şimdi de arpes in konusuna hosgeldinharunabi nin kankisi yazayım)

o değil de bunlar birlikte sinemaya gidip, sevgili koltuğuna oturuyolarmış asjdgakjs
adamlar kuğul yaaa:D

edi ile büdü gibiler, kaliteli çocuklar, minimum 2 yıldır forumlaşırız bi yanlışlarını görmedim xd

Hayirsiz ablanin hayirsiz kardesi :T:

Sen de @Arpes sen de :T:

Yorumlarını okurum. Sert bir kalemi var. Üslubunu beğendiğimde oluyor beğenmediğimde. Bazen bilgilerini sunarken birilerini hep ezmesi ve kendini sadece akıllı göstermesi canımı sıkıyor. Ama senin gibiler iyi ki varki yaşadığın tartışmalarda bile öğreti alabiliyor insan. Çünkü farklı bakış açıların hoşuma gitmiyor değil.

Bence No Pasaran gibi öğretici olmalısın yorumlarında. Birilerine ezici ithamların olduğunda bütün büyün kayboluyor. Bilginin mütevaziliğine davet ediyorum seni.

bense tam aksine daha az ciddi olmalı, daha rahat takılmalı ve daha çok sallamalı diye düşünüyorum. :D fikirlerine en uzak olan adamı bile ciddiye alıyor ve uzun uzun laf anlatmaya çalışıyor. halbuki o adam onu zaten hiç anlamayacak. bunu o da biliyor. o yüzden yıpranmaya gerek yok bence. ciddiyet can sıkıcı, buraya eğlenmeye geliyoruz, fikirlerimiz farklı olabilir ama yorumlarını öteden beri beğeniyorum. biraz da uçarı, biraz da troll bir harunabi görmek istiyorum ben de. =) bence onun da kanında var trollük ama pek belli etmiyor. multi üyelikle gelip şaşırtsana bizi ajdjsj

Geri