Hoşgeldinharunabi`nin forumda kaos istemesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mesela banlanan üyelerin tankı alındı diye kaos mu cikardin ?
Raaaakkkk fırtına getiren.
Hem gönlün de alınmış olur, hem banlanan üyelerin de isyanı bastırılmış olur.
Win to win.
@HosgeldinHarunAbi de bu sorulara cevap vermek yerine basar ranki
Bunlar diktatör istio…

Bir de tabii şu var ; şimdi her şey yolunda giderse ben ne işe yarayacam? Saksı değilim, HHA yım ben.

Bir şeyler olmalı, ben de çözmeliyim ki bir işe yarayayım. İtibar ve saygınlık göreyim…

Yoksa dış kapının dış mandalı olarak kalırım 5 sene sonra “Aaa bu HHA ne ara yöneticilik yaptı ki emektar üye rankı var” dersiniz.

Bakın kimse X ‘i unutmuyor neden? Çatır çatır banladı herkesi

Kimse No Pasaran’ı unutmuyor neden? Çatır çatır yönetti forumu

Ben de ya X ya Pasaran olacam. Allah muvaffak etsin artık hangi tarafa kayacaksam :d
Herkes böyle bekliyormuş seni, göreceğin üzere : ddd

Ekli dosyayı görüntüle vcompress_161.mov

@Şeytan tüyü İzmir’e beni dövmeye geldi olayı yalan ha. Serhadın uydurmaları. Ciddiye alma sakın :D

@HosgeldinHarunAbi en sonunda geleceğim o izmire alacağım ayağımın altına seni… :D

@Ahura boyum 1.45 kilom 138. Sanırım senden bi 10 cm uzunluğum bi 10 kilo fazlalığım var. Anlıkta gördüğün ben değilim ))):

@Şeytan tüyü İzmir’e beni dövmeye geldi olayı yalan ha. Serhadın uydurmaları. Ciddiye alma sakın :D

@HosgeldinHarunAbi en sonunda geleceğim o izmire alacağım ayağımın altına seni… :D

@Ahura boyum 1.45 kilom 138. Sanırım senden bi 10 cm uzunluğum bi 10 kilo fazlalığım var. Anlıkta gördüğün ben değilim ))):
Uff gördüm yaa stok bile senden uzun uzatma işte çekil kenara khkhkg

Aşko boy konusunda yorum yaptım hepsi bu kjkjkh muhatap olmak isteyecegim en son kişi bule değil yani
sen neden ön yargılısın hateme be
çok iyi insan kendisi :d
( bu arada 24 yaş hatem forumun en yakışıklısı )

Geri