Hoşgeldinharunabi`nin forumda kaos istemesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İyi ki geri geldi. Foruma renk geldi. Huzurevi gibi dolanıyorduk buralarda herkes birbirine çiçek böcek. Nereye kadar… Kan lazım, gözyaşı lazım…

(Yönetici) Sjsj

Aze ye yaptığı yorum bu arkadaşlar demek ki bizi uyarirken ortamın huzurunu sağlamakmis gibi yapip bizim daha fazla kaos yaratmamiza davetiye çıkarıyormuş yönetici bunu isterde üyeler ne yapar ? ))

Bir kez banlamaya alışınca insan çat çut banlamak istiyor. Ondan galiba. Jdjdjdn

• Wow
Tepkiler: ne
Hahahahaha

Anaokulu bahçesi değil burası. Forum, kaos olmadan olmaz. Küçük sataşmalar, iğnelemeler bu işin tuzu biberi. Ama abartmadan tabii, size vur diyince öldürüyorsunuz…

Tabii senin tuzun kuru, aylardır sen de çiçek böcek. Bak sana demedim ama sen kaos çıkarma senin kaosların kasırga oluyor, tufan oluyor, zelzele oluyor (şaka) …

Sonra HHA yap dedi diyeceksiniz, ayıkla pirincin taşını …

Hahahahaha

Anaokulu bahçesi değil burası. Forum, kaos olmadan olmaz. Küçük sataşmalar, iğnelemeler bu işin tuzu biberi. Ama abartmadan tabii, size vur diyince öldürüyorsunuz…

Tabii senin tuzun kuru, aylardır sen de çiçek böcek. Bak sana demedim ama sen kaos çıkarma senin kaosların kasırga oluyor, tufan oluyor, zelzele oluyor (şaka) …

Sonra HHA yap dedi diyeceksiniz, ayıkla pirincin taşını …
Ben Ufak çaplı yaparım birşeyler sıkma canını khkgkg

Bir de tabii şu var ; şimdi her şey yolunda giderse ben ne işe yarayacam? Saksı değilim, HHA yım ben.

Bir şeyler olmalı, ben de çözmeliyim ki bir işe yarayayım. İtibar ve saygınlık göreyim…

Yoksa dış kapının dış mandalı olarak kalırım 5 sene sonra “Aaa bu HHA ne ara yöneticilik yaptı ki emektar üye rankı var” dersiniz.

Bakın kimse X ‘i unutmuyor neden? Çatır çatır banladı herkesi

Kimse No Pasaran’ı unutmuyor neden? Çatır çatır yönetti forumu

Ben de ya X ya Pasaran olacam. Allah muvaffak etsin artık hangi tarafa kayacaksam :d

O değil de şimdi forumda barış kardeşlik havaları hakim hal böyle olunca yöneticiler de müdahale edecek banlayacak üye bulamayınca canları sıkıldı ve Rank kaosu yarattılar hareketlilik adına
Ahaha anlayacağınız bu yönetici milletini boş bırakmaya gelmez ara sıra kapışmak lazım kjkhkkhkvkv

@Yarchitecten gel yeni önerimiz var. Kafes döğüşü yarışması. Bayan üyeler önçelikimiz…

En son ben ve @Leviathan dövüşçez. Özlenen kapışma. İzmire beni dövmeye gelmişti 2014 te. 11 yıl sonra gerçekleştircez…
Katılmak isteyenler favlasın xd
Herkes istediği ile çıkabilir
Fark etmez diyenler için kura çekimi olacaktır

Arkadaşlar, bence artık forumun kaos severlerine özel bir unvan şart!

Önerim: "Fırtına Getiren"

Sürekli kavga çıkaran, her konuyu savaşa çeviren üyeler için cuk oturacak bir unvan. Hem güleceğiz hem de herkes nerede dikkatli olması gerektiğini bilecek! Hem de bu unvan için yeni kaoslar çıkacak

Sizce de güzel olmaz mı?
@HosgeldinHarunAbi

@Yarchitecten gel yeni önerimiz var. Kafes döğüşü yarışması. Bayan üyeler önçelikimiz…

En son ben ve @Leviathan dövüşçez. Özlenen kapışma. İzmire beni dövmeye gelmişti 2014 te. 11 yıl sonra gerçekleştircez…
Leviathan dediğin adam foto cekilirken bacaklarini bükmüştü kadraja sığmadıgi için dayak yersen şaşma)

Katılmak isteyenler favlasın xd
Herkes istediği ile çıkabilir
Fark etmez diyenler için kura çekimi olacaktır
Ozaman bir konu belirlenip onun savunmasinimi yapalim

Geri