Hoşgeldinharunabi`nin forumda kaos istemesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Arkadaşlar, bence artık forumun kaos severlerine özel bir unvan şart!

Önerim: "Fırtına Getiren"

Sürekli kavga çıkaran, her konuyu savaşa çeviren üyeler için cuk oturacak bir unvan. Hem güleceğiz hem de herkes nerede dikkatli olması gerektiğini bilecek! Hem de bu unvan için yeni kaoslar çıkacak

Sizce de güzel olmaz mı?
@HosgeldinHarunAbi
Rüzgârın hortumu daha güzel değil mi

Arkadaşlar, bence artık forumun kaos severlerine özel bir unvan şart!

Önerim: "Fırtına Getiren"

Sürekli kavga çıkaran, her konuyu savaşa çeviren üyeler için cuk oturacak bir unvan. Hem güleceğiz hem de herkes nerede dikkatli olması gerektiğini bilecek! Hem de bu unvan için yeni kaoslar çıkacak

Sizce de güzel olmaz mı?
@HosgeldinHarunAbi
Öneriniz son derece mantıklı. Yönetim gündemine taşıyorum.

Fakat sonsuz bir döngüyü de beraberinde getirecek. Şimdi ben gidip @kült ablası ‘na Fırtına getiren unvanını re’sen vereceğim. Sonra o bana diyecek ki “Ben doğruları söylüyorum diye, sen beni fişledin. Ne alakaa şimdi bu? Bana bu yakışıksız unvanı ne demeye verdin. Zoruna gidenin borusuna o zaman HHA diyecek.” Kavga, gürültü. E sonra ne olacak? Tekrar kaos çıkarmış olacak bu sefer “Fırtına Doğuran” (ikinci seviye) verecez. Haydaaa daha da büyüyecek mesele.

Risk analizi 101.

Leviathan dediğin adam foto cekilirken bacaklarini bükmüştü kadraja sığmadıgi için dayak yersen şaşma)
@Leviathan maksimum 170 dir ben 190 ım havada karada yerim… Ben anlıkta fotoğraf atsam bacak çekmem, cenin pozisyonuna girerim kadraja sığmak için….

Konu kaos isteyen yöneticiden boy kapışmasina geldi işte biz kadınlar herşeyi farklı noktaya evirme gücümüz var kavga çıkıp kendini banlarsa şaşmayin )

Öneriniz son derece mantıklı. Yönetim gündemine taşıyorum.

Fakat sonsuz bir döngüyü de beraberinde getirecek. Şimdi ben gidip @kült ablası ‘na Fırtına getiren unvanını re’sen vereceğim. Sonra o bana diyecek ki “Ben doğruları söylüyorum diye, sen beni fişledin. Ne alakaa şimdi bu? Bana bu yakışıksız unvanı ne demeye verdin. Zoruna gidenin borusuna o zaman HHA diyecek.” Kavga, gürültü. E sonra ne olacak? Tekrar kaos çıkarmış olacak bu sefer “Fırtına Doğuran” (ikinci seviye) verecez. Haydaaa daha da büyüyecek mesele.

Risk analizi 101.
İşin zevki burda zaten hahaha
Bu Rank aylık kalsa üyelerde bu ayın fırtına getiren üyesi / uyeleri gibi.
Mesela her ay o ranka sahip olmak isteyenler bir daha kaos çıkaracak.
Bence müthiş :)

İşin zevki burda zaten hahaha
Bu Rank aylık kalsa üyelerde bu ayın fırtına getiren üyesi / uyeleri gibi.
Mesela her ay o ranka sahip olmak isteyenler bir daha kaos çıkaracak.
Bence müthiş :)
Anuuu yeni yeni duruldu fırtınam kasırga koparttırma bana şimdi khbhhckx

• Kahkaha
Tepkiler: Anu
Konu kaos isteyen yöneticiden boy kapışmasina geldi işte biz kadınlar herşeyi farklı noktaya evirme gücümüz var kavga çıkıp kendini banlarsa şaşmayin )
Yaşadık onun da en kralını yaşadık … @Swat banlandı bu forumda….

Anuuu yeni yeni duruldu fırtınam kasırga koparttırma bana şimdi khbhhckx
Mesela banlanan üyelerin rankı alındı diye kaos mu cikardin ?
Raaaakkkk fırtına getiren.
Hem gönlün de alınmış olur, hem banlanan üyelerin de isyanı bastırılmış olur.
Win to win.
@HosgeldinHarunAbi de bu sorulara cevap vermek yerine basar ranki

Son düzenleme:
Geri